Hlavní obsah

Zakazuje mi holit se!

Foto: shutterstock.com

Péči o své tělo považuji za samozřejmostFoto: shutterstock.com

Reklama

Dovedete si představit, že běháte po ulici s neoholeným podpažím a chlupatýma nohama? A váš klín pokrývá přírodní prales? Naše čtenářka Jana je pod velkým tlakem - její přítel chce, ať se neholí.

Článek

S Kubou jsem skoro tři roky, z toho ten poslední spolu bydlíme. Trávíme společně hodně času, máme podobné zájmy, baví nás sport a cestování. Nikdy jsme se vlastně ani pořádně nepohádali, oba jsme celkem klidné a nekonfliktní povahy.

Teď za mnou ale přišel můj miláček s nápadem, který se mi zrovna moc nelíbí. Prý je jeho snem mít ženu, která je „čistě přírodní“. Přičemž pod pojmem „čistě přírodní“ si představuje nejen nenalíčenou tvář, ale také neoholené nohy,  podpaží a intimní partie. Že ho to vzrušuje nejvíce. A i jeho bývalka prý takto „čistě přírodní“ byla.

Prý není pedofil

Osobně by mi nedělalo problém přestat se úplně líčit. Stejně si většinou jen obtáhnu řasy a výjimečně použiji ještě lesk na rty. A když mu to udělá radost, nechám si zarůst klín. Ale neholit si nohy a podpaží? Vždyť to je nechutné! On však tvrdí, že ho mnohem víc vzrušuje přirozený vzhled. „Holky s vyholeným klínem vypadají jako malé děti. To přece nemůže žádného opravdového chlapa vzrušovat. Ať se pak nikdo nediví, že je všude tolik pedofilů. Vždyť je tím ty ženský jen lákají na to, co mají společného s dětmi,“ tvrdí Jakub.

Foto: shutterstock.com

Jak daleko zajít s přírodním vzhledem?Foto: shutterstock.com

Sex nám upadá

Nechci ho ztratit, protože je mi s ním dobře a vždycky jsme dohodli. Teď se ale snaží prosadit svou za každou cenu. Dokonce řekl, že ho už tolik nevzrušuji jako na začátku vztahu. Tehdy jsem se prý aspoň sem tam zapomněla vyholit. Trápí mě, že člověk, který mě přitahuje a kterého bezmezně miluji, o mě pomalu ztrácí zájem. Už je to i vidět na našem sexuálním životě. Milujeme se podstatně méně než dříve.

Navrhla jsem mu kompromis. A to takový, že si nechám na nějaký čas zarůst klín, ale podpaždí a nohy si budu holit dál. On ale trvá na svém a tohle řešení se mu nelíbí. Kamarádka mi radí, ať se s ním rozejdu. Prý je to pokus, jak mě úplně ovládnout.

Nechce se mi zahodit tříletý vztah jen kvůli sporu o ochlupení. Přestávám už ale doufat, že mě pochopí. Už mi docházejí argumenty. Hygienické důvody, estetika, vlastní dobrý pocit, lepší orální sex, nic z toho ale nezabralo. Poradíte mi, jak mám od tohoto nápadu mého přítele odradit? Za každou radu děkuji.

Reklama

Načítám