Hlavní obsah

Zamilujte se do čistého vzduchu

Foto: Högner s.r.o.

Foto: Högner s.r.o.

Všichni víme, že ovzduší je silně znečištěno ve městech i na venkově. A vzduch uvnitř našich domovů může být až několikrát horší než na rušné silnici. Což je alarmující, když si uvědomíme, že v uzavřených prostorách trávíme většinu svého života.

Článek

Největším znečišťovatelem vzduchu je prach. V průměrné domácnosti ho za jediný rok uklidíme neuvěřitelných 45 kg. Polétavý prach je označení pro mikročástice o velikosti několika mikrometrů (µm) a vzniká téměř výhradně jako produkt lidské činnosti – při průmyslových činnostech, při lokálním vytápění pevnými palivy a také z automobilové dopravy. Čím menší průměr částice má, tím déle zůstává v ovzduší a tím více je pro nás nebezpečná.

Čím menší, tím horší

Částice o velikosti okolo 10 µm zachytí chloupky v nose a člověk je poté spolkne, vykašle či vykýchá. Horní cesty dýchací tak zachytí většinu částic o této velikosti. Ty nejmenší částice o velikosti do 2,5 µm se mohou dostat až do plicních sklípků a následně do krve. Následkem jsou různé alergie, astma, kožní vyrážky, kardiovaskulární onemocnění, choroby dýchacích cest, snížení délky i kvality života a mnoho dalších zdravotních komplikací.

Foto: Högner s.r.o.

Porovnání velikosti částicFoto: Högner s.r.o.

Čistý vzduch je klíčem k regeneraci organismu

Řešením v interiéru je čistička vzduchu Ionic-CARE, která zachytí až 96 % všech polétavých nečistot a tím vzduch v interiéru ozdraví. Čistička si poradí s nečistotami jako prach, pyly, bakterie, viry, spory plísní, cigaretový kouř, výpary z čisticích prostředků, kosmetiky a nábytku a s mnoha dalšími. Čistička vzduch v místnosti nasaje, přefiltruje a zpět už ho vypouští čistý a bez škodlivin. Všechny nečistoty se zachytí na elektrostatickém filtru, který je uvnitř čističky. Filtr je omyvatelný a používá se stále dokola. Čističku lze používat nejen v domácím prostředí, ale také v kancelářích, ve školkách, školách, na úřadech, v domovech seniorů.

Foto: Högner s.r.o.

Omyvatelný filtrFoto: Högner s.r.o.

6 výhod čističky vzduchu Ionic-CARE

- omyvatelný elektrostatický filtr

- naprosto tichý provoz

- minimální spotřeba elektrické energie

- tři stupně výkonu nastavitelné podle velikosti místnosti (až 75 m²)

- obsahuje ionizátor

- jednoduchá obsluha, snadná údržba

Jediná čistička na trhu prověřená sedmi nezávislými testy

Čistička Ionic-CARE je nejoblíbenější čističkou vzduchu v České republice. Již 6× v řadě se stala Produktem roku a 2× získala ocenění Czech Superbrands, které je odborníky udělováno těm nejvýznamnějším značkám na trhu.

Foto: Högner s.r.o.

Barevné varianty lonic-CAREFoto: Högner s.r.o.

Čističku Ionic-CARE zakoupíte již od 3 690 Kč na www.ionic-care.cz. Při uvedení kódu V22 v objednávce dostanete dárek a dopravu zdarma.

Reklama

Načítám