Hlavní obsah

Zamilujte si mikroplyšové povlečení

Foto: Rodinnebaleni

rodinnebaleni.czFoto: Rodinnebaleni

I když zima není příliš oblíbené období, jsou chvíle, kdy si ji dokážeme řádně vychutnat. Třeba procházkou v zasněžené přírodě nebo odpočinkem v hřejivém povlečení.

Článek

Na trhu najdete hned několik materiálů vhodných na zimu, ale mikroplyšovému povlečení se vyrovná jen málokterý.

Hřejivý ložní set

Abyste své lože doladili k dokonalosti, pořiďte si také mikroplyšové prostěradlo. To je možné zakoupit hned v několika barevných variacích i velikostech od klasického jednolůžka 90 x 200 cm až po velké prostěradlo o rozměrech 200 x 220 cm. Dalším užitečným doplňkem může být mikroplyšová deka, kterou lze využít také jako přehoz na postel.

Foto: Rodinnebaleni

Deka mikroplyš s beránkem AGNES – modrá 140 x 200 cmFoto: Rodinnebaleni

Atraktivní designy i klasika

Jak už název napovídá, mikroplyš nápadně připomíná kožíšky plyšových hraček. To ovšem neznamená, že výběr designů je omezený. Počet vzorů i barev je poměrně široký, a tak si můžete vybrat od živoucích vzorů až po jednobarevné povlečení. Další výhodou tohoto materiálu je snadná údržba, protože toto povlečení rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: Rodinnebaleni

Povlečení mikroplyš SABINA – červená Foto: Rodinnebaleni

Kde nakupovat

Pro mnoho lidí hraje hlavní roli v nakupovacím procesu především nízká cena. Kvalita extrémně levných výrobků však může být zavádějící. Raději vsaďte na specializované obchody. Doporučujeme online obchod RodinneBaleni.cz, který je předním prodejcem bytového textilu na českém trhu. Právě zde pořídíte kvalitní zboží za výhodné ceny.

Foto: Rodinnebaleni

Prostěradlo mikroplyš Exclusive dvoulůžko – světle šedá 140 x 200 cmFoto: Rodinnebaleni

Reklama

Načítám