Hlavní obsah

Zaplatila jsem mu, aby mě nechal!

Foto: Thinkstock

Neustále mi byl v patách...Foto: Thinkstock

Reklama

Někdy se stačí na chlapa jen pěkně usmát a už si vás přivlastňuje. Nechcete ho? Nevadí! Hlavně že on chce vás a nedá vám pokoj, dokud se něco nestane! Od pondělí už startuje nové téma: Kolegyně mě chce zničit! Máte k tomu co říct? Pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Pracovala jsem ve svém prvním zaměstnání a našla si tu plno nových kamarádů. Často jsme chodili na pivko nebo jen tak posedět. Po nějaké době se mi začal dvořit jeden z těchto kamarádů, tak jsme zašli několikrát na kafe a jednou nebo dvakrát na výlet, jen jako přátelé.

On měl nového passata a myslel si, že když nějakou husičku sveze, tak mu bude ležet u nohou, ale já jsem se nechovala podle jeho představ a bylo zle. Začalo to tím, že když jsem šla z práce, tak se nabízel, že mě odveze – i když to bylo jen přes dvě ulice. Když jsem ho odmítla, čekával u mého bytu a hlídal, zda se s nikým nescházím.

Když jsem šla po ulici, zastavoval u mě s passatem a pořád mě lákal, že mě odveze. Volával mi neustále a psychicky mě vydíral, že když nebudu s ním, tak že něco uvidím.

Seznámila jsem se s milým klukem, se kterým jsme si rozuměli, a to „kamarád“ z práce nevydýchal. Při jedné procházce nás dojel, vyskočil z auta a mého partnera zmlátil. Přítel se ale zalekl a radši se se mnou rozešel.

„Kamarád“ mě nadále stresoval a psychicky týral, už jsem nevěděla, co dělat. Nakonec přišel s požadavkem, že když mě tenkrát vzal na výlet, že ho to stálo 5000 Kč, tak ať mu je dám a že mě nechá na pokoji. V té chvíli jsem to viděla jako jediné řešení, aby mě už konečně dal pokoj, a peníze jsem mu dala.

Dneska už bych to asi řešila jinak, ale když jste psychicky týraní, tak uděláte cokoliv, jen aby to skončilo, a nejste schopni racionálně uvažovat.

Máte v práci kolegyni, která se vás snaží dostat všemožně na kolena? Bojíte se, že mladší ambiciózní slečna nakonec dostane vaše místo a vaše zkušenosti budou odsunuty na druhou kolej? Pojďte nám napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám