Článek
Existují hamburgery a hamburgery. Jak mají chutnat ty správně připravené, vám ukážeme na dvoudenním unikátním a největším festivalu v Evropě. Nenechte si ujít představení jiné ligy burgerů.

Šéfkuchař Dalibor Navrátil, držitel francouzského rytířského řádu Chaîne des Rôtisseurs
Naše kuchařské hvězdy ve složení Dalibor Navrátil, který připravoval jídlo pro Václava Havla, a Marek Hora, spolumajitel japonské restaurace Yamoto se Zdeňkem Polreichem, vám připraví burgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti. Odtajní, jak se dělá grilovaný hovězí burger s pečenou omáčkou ze sušených švestek, sýrem čedar a grilovanou slaninou.

Marek Hora, specialista na japonskou kuchyni, šéfkuchař celojaponské sushi asociace (All Japan Sushi Association)
Těšit se můžete i na grilovaný burger z jehněčího marinovaného plecka s medovou hruškovou omáčkou a rozpečeným sýrem Monti Jack a zajímavostí bude grilovaný hovězí burger v japonském stylu.

Gril Catler GR 8030 s přesným nastavením grilovací teploty
Máte možnost se od mistrů naučit, jak se doma, třeba na grilu Catler, připravuje voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte? Potom přijďte od 10. do 11. září 2016 na Výstaviště Holešovice v Praze.