Hlavní obsah

Zažijte burgery od kulinářských mistrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci dobrých burgerů, zbystřete! Chcete-li vidět, jak se připravují nejšťavnatější a nejchutnější hamburgery v Česku, navštivte stánek Catler na pátém ročníku Jack Daniel’s presents Burgerfest.

Článek

Existují hamburgery a hamburgery. Jak mají chutnat ty správně připravené, vám ukážeme na dvoudenním unikátním a největším festivalu v Evropě. Nenechte si ujít představení jiné ligy burgerů.

Šéfkuchař Dalibor Navrátil, držitel francouzského rytířského řádu Chaîne des Rôtisseurs

Naše kuchařské hvězdy ve složení Dalibor Navrátil, který připravoval jídlo pro Václava Havla, a Marek Hora, spolumajitel japonské restaurace Yamoto se Zdeňkem Polreichem, vám připraví burgery z prémiového masa, doladěné k chuťové dokonalosti. Odtajní, jak se dělá grilovaný hovězí burger s pečenou omáčkou ze sušených švestek, sýrem čedar a grilovanou slaninou.

Marek Hora, specialista na japonskou kuchyni, šéfkuchař celojaponské sushi asociace (All Japan Sushi Association)

Těšit se můžete i na grilovaný burger z jehněčího marinovaného plecka s medovou hruškovou omáčkou a rozpečeným sýrem Monti Jack a zajímavostí bude grilovaný hovězí burger v japonském stylu.

Gril Catler GR 8030 s přesným nastavením grilovací teploty

Máte možnost se od mistrů naučit, jak se doma, třeba na grilu Catler, připravuje voňavá, křupavá a lahodná delikatesa. Nevěříte? Potom přijďte od 10. do 11. září 2016 na Výstaviště Holešovice v Praze.

Související témata:

Načítám