Hlavní obsah

Zažijte víkend jako miliardář

Foto: Sazka

Zažijte víkend jako miliardářFoto: Sazka

Reklama

Eurovíkendy jsou hitem posledních let. Květen a červen jsou nejoblíbenější měsíce, kdy tisíce Čechů vyrážejí letecky do Paříže, Londýna, Říma nebo Barcelony. Díky Eurojackpotu letos můžete takový víkend zažít v miliardářském stylu.

Článek

Loterie Eurojackpot přináší doplňkovou hru, v rámci které 7 sázejících vyhraje prodloužený víkend s privátním letadlem, kterým může vyrazit do kterékoli evropské destinace. Tato hra je určena pouze pro české sázející, kteří si vsadí plný tiket Eurojackpotu v hodnotě 400 Kč. Losuje se vždy v pátek 3. května, 7. června, 30. srpna a 29. listopadu 2019. Celkem je tedy ve hře 4x 7 poukazů na Miliardářský víkend v hodnotě 500 000 Kč.

Foto: Sazka

Víkend s privátním letadlemFoto: Sazka

Služby spojené s Miliardářským víkendem zajišťuje Privileq, člen cestovní skupiny Fischer, zaměřený na exkluzivní dovolené pro nejnáročnější skupinu klientů. Zde si výherce domluví termín, konkrétní evropskou destinaci a další podmínky čerpání výhry (ubytování, stravování, doprovodný program).

Věcnou výhru Miliardářský víkend mohou vyhrát pouze sázející v ČR s plným tiketem Eurojackpotu. Nemusí nic vyplňovat, losují se sériová čísla tiketu, resp. čísla online sázky v případě vsazení na internetu. Vsadit si můžete jednoduše na tomto odkazu. Pokud by výherce nebyl přítelem létání, může Sazku požádat o finanční ekvivalent výhry, tj. 500 000 Kč.

Reklama na hazardní hru musí obsahovat sdělení o zákazu účasti osob mladších 18 let na hazardní hře a viditelné a zřetelné varování tohoto znění: „Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!“

Reklama

Načítám