Hlavní obsah

Zbavte se vánočních kil a buďte krásná!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nerezignujte na svou krásu! Shodit nadbytečná kila a cítit se skvěle je teď jednodušší, pomohou vám přírodní přípravky.

Článek

Vánoční i silvestrovské oslavy, přípitky a přejídání jsou již minulostí. Je nejvyšší čas zjistit, jak se na vás sváteční hříchy proti životosprávě podepsaly – a včas zakročit! Existuje hned několik osvědčených produktů, díky nimž shodíte nabraná kila, získáte novou energii a budete se cítit zdravá a krásná!

Green Coffee Plus a čaj Štíhlá krása z Čech

Seznamte se s Green Coffee, nejprodávanějším dietním doplňkem na světě! V boji s kilogramy navíc ho používají i hollywoodské hvězdy jako třeba Demi Moore nebo Jennifer Lopez. Preparát Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti obdobným zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitaminem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Green Coffe Plus navíc má i silný antioxidační efekt, takže kromě hubnutí vám dopomůže i ke krásnější pleti. Nyní mimořádně nabízíme spolu s Green Coffee Plus i prémiový sypaný čaj z kolekce Dobroty od Jiřinky. Za jeho kvalitu a účinnost ručí i populární herečka Jiřina Bohdalová.

GMN – zázrak pro vaši štíhlou linii

Herečka Jennifer Aniston je sexsymbolem už od doby, kdy v seriálu Přátelé hrála krásnou Rachel. Štíhlou linii a dokonalou postavu si dodnes udržuje díky GMN – což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex.

Šťáva z kustovnice posílí vaši imunitu i chuť na milování

Tato výjimečná a 100% bio ovocná šťáva se získává nejšetrnějším studeným procesem lisování čerstvých plodů kustovnice čínské. Posiluje obranyschopnost a imunitu organismu, také zlepšuje krvetvorbu a má vliv na snižování krevního tlaku. Pomáhá i proti astmatu a některým druhům alergií, v neposlední řadě podporuje i sexuální funkce. Vyzkoušejte ji, a uvidíte sama! Šťáva je bez jakýchkoli přidaných barviv či konzervačních látek, neobsahuje cukr.

Resveratrol je skutečný elixír mládí

Co je resveratrol? Jde o látku, kterou produkují některé rostliny (např. červené víno) na obranu proti škůdcům a plísním. Dlouholetými výzkumy bylo prokázáno, že resveratrol ovlivňuje činnost genů, spojených s procesem stárnutí. Funguje tak doslova jako bájný elixír mládí. Navíc resveratrol příznivě působí při nemocích jater, snižuje hladinu glukózy v krvi a významně pomáhá při léčbě rakoviny slinivky.

Zbavte se ženských problémů díky Indo3nolu

Bolestivá menstruace, premenstruační syndrom nebo potíže spojené s přechodem. To jsou problémy, kterými trpí stále více žen. Nebuďte jednou z nich! Zbavit se všech zmíněných potíží vám pomůže Indo3nol Forte. Tento přípravek je určen proti poruchám menstruačního cyklu a stabilizuje hladinu hormonů ve vašem těle. Navíc funguje jako prevence proti genitálním bradavicím, dysplazii děložního čípku, rakovině prsu, cystám na vaječnících i rakovině děložního čípku. Indo3nol forte je zkrátka nejlepší přítel všech žen!

Reklama

Související témata:

Načítám