Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Nejlépe ředkvičky chutnají na chlebu s máslem a se solí. Přidejte jako my zelenou petrželku a skvělá svačina je na světě.

10 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 svazky ředkviček
  • 2 špetky soli
  • 1 velká hrst listové petržele
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Ředkvičky nakrájejte na kolečka, posypte nasekanou petrželkou a osolte.

Související témata:

Načítám