Hlavní obsah

Pekelná přehlídka: Tyhle dámy chtějí vypadat jako Barbie!

Foto: Profimedia

Ne, to není panenka v životní velikosti. Tohle je Bradfordská Barbie, dívka, co si na panenku jen hrajeFoto: Profimedia

Reklama

Většina malých holek touží vypadat jako panenka Barbie. Většina z nich z toho vyroste. Některé ale této touze podlehnou a dopadá to děsivě. Podívejte se na živé panenky, které ale spíš vzbuzují hrůzu.

Článek

Celý svůj život zasvětily panence Barbie a snaze vypadat jako ona. Utrácí obrovské sumy za líčidla, speciální oblečení a plastické operace. A jsou z nich živé panenky. Rozhodně ale nevzbuzují obdiv, spíš lítost. Tohle přece není normální!

1. Záhadná Angelyne

Nikdo neví, kolik jí je let, a čím přesně se živí. Angelyne je taková hollywoodská kreatura, prý příležitostná herečka a zpěvačka. Každopádně pozornost budí hlavně svou urputnou snahou vypadat jako oživlá Barbie. Neuvidíte ji jinak než výrazně nalíčenou, oblečenou v růžové, s infantilní kabelčičkou v ruce, jak se prohání ve svém růžovém chevroletu po Hollywoodu.

Foto: Profimedia

Angelyne je taková hollywoodská kreatura. Nikdo neví, kolik jí je let a čím se vlastně živíFoto: Profimedia

2. Hloupoučká panenka

Blondie Bennett z Kalifornie je panenkou Barbie doslova posedlá a snahu stát se živoucí panenkou žene do skutečných extrémů. Podstoupila pět plastických operací prsou, aby dosáhla velikosti odpovídající české podprsence 70P až 70R, a rty si pravidelně plní botoxem, aby vypadala co nejvíc uměle.

Navíc ale chodí jednou týdně na hypnoterapii, jejímž cílem je snížit její IQ, aby byla co nejvíc zmatená a hloupá. A nyní prý trénuje sama sebe, aby dokázala být zcela němá, čímž by byla její transformace na panenku Barbie údajně dokonána.

Foto: Profimedia

Blondie Bennett žene svou snahu stát se Barbie do extrému, nyní se snaží oněmětFoto: Profimedia

3. Bradfordská Barbie

Lhouraii Li žije v Bradfordu v Anglii, a proto se jí přezdívá Bradfordská Barbie. Denně stráví čtyři hodiny úpravou svého vzhledu, aby se panence co nejvíce podobala. Používá speciální kontaktní čočky a umělé řasy a spousty make-upu. Ke cti jí může být snad jen to, že pomocí líčení umí docílit panenkovského vzhledu, aniž by musela vyhledat pomoc plastických chirurgů.

Foto: Profimedia

Lhouraii Li stráví líčením a úpravou vzhledu čtyři hodiny denně. A tohle je výsledekFoto: Profimedia

4. Prsatá Němka

Martina Big se vzdala kariéry letušky, jen aby si mohla splnit svůj sen – mít postavu panenky Barbie. Podstoupila řadu plastických operací poprsí, nyní se pyšní ňadry velikosti 70R až 70S. Samozřejmostí jsou výplně rtů a nejrůznější procedury, které jí zúžily a zeštíhlily pas, boky a nohy.

Foto: Profimedia

Martina Big bývala letuška, ale pak si začala plnit svůj sen, tedy mít postavu panenky BarbieFoto: Profimedia

5. Porcelánová dívka z Ukrajiny

Ukrajinka Valeria Lukyan je nejspíš nejznámější živoucí Barbie. Poznáte ji podle porcelánové pleti, modrých očí, nepřítomného pohledu, abnormálně uzounkého pasu a obřího poprsí. Valeria tvrdí, že vše je dílem její píle a velmi přísné diety (pije jen vodu a ovocné šťávy a velmi zřídka si dopřeje malý kousek syrové ryby). Jakoukoli plastickou operaci odmítá. Věříte jí to?

Foto: Profimedia

Valeria Lukyan je asi nejslavnější živoucí Barbie, od panenky byste ji téměř nerozeznaliFoto: Profimedia

6. Barbie muž

Tohle je specialitka na závěr. Nicole Sanders je transsexuál, původně muž jménem Jason Torres, který ale od malička miloval panenku Barbie a ženy typu Pamela Anderson či Carmen Electra.

Jeho transformace na živou panenku probíhá už víc než 12 let a stála přes 200 tisíc liber. Za tyto peníze pořídila Nicole několik operací nosu, prsou a řadu chirurgických úprav obličeje (implantáty do brady, výplně lícních kostí, rtů, úprava čelistí...). Nicole si také nechává do hýždí, stehen a boků píchat silikonové injekce, aby docílila ženských křivek. Sama Nicole přiznává, že podstoupila snad každý možný plastický zákrok kromě liposukce, protože štíhlá je prý od přírody.

Foto: Profimedia

Nicole bývala mužem. Za přeměnu na ženu, a hlavně na Barbie utratila již nemalé penízeFoto: Profimedia

Co tomu říkáte? Není to už psychická porucha?

Reklama

Načítám