Hlavní obsah

Žhavé prádlo! Tohle musíte mít!

Foto: redakce

Inspirujte se a rozmazlujte seFoto: redakce

Reklama

Již popáté se konala v Trojském zámečku módní přehlídka luxusního spodního prádla butiku Le Chaton. V „noci plné čokolády a iluzí“ představila majitelka butiku Helena Konarovská nejnovější modely různých světových značek. Nechte se inspirovat naším videem, jak oživit svůj intimní šatník podle nejnovějších trendů!

Článek

Nestihly jste módní přehlídku, kterou pořádal butik Le Chaton? Nevadí! Natočili jsme speciálně pro vás video o nejnovějších trendech ve světě spodního prádla. A k tomu jsme ještě Helenu Konarovskou, majitelku butiku, který najdete ve Vodičkově ulici v Praze, krátce vyzpovídali!

Co myslíte? Podle čeho vybírají ženy spodní prádlo? Potrpí si na kvalitu a prvotřídní materiály? „Jak kdy!" říká Helena Konarovská. „Ženy by se rozhodně měly naučit samy sebe rozmazlovat! Při výběru prádla by měly volit ten nejlepší materiál. Podle mě je ideální hedvábí." Toho taky bylo, kromě krajek, na přehlídce k vidění spousta. Mezi modely mnoha světových značek však převažovala práce z dílny francouzské návrhářky Lise Charmel. Novinkou také byly punčochy značky Chantal Thomas, které jsou výjimečné hlavně tím, že mají vzor či potisk jen třeba z jedné strany.

Frčí mentolová a odstíny fialové

I ve světě spodního prádla se mění trendy barev. „Vždy záleží na vkusu každé ženy. Kromě černé klasiky jsou v současné době in odstíny mentolové a fialové." K ženě, byť jen stroze oděné, patří vždy nějaký ten šperk. „Letos jsou trendy velké masivní doplňky. Modelky dnes večer předváděly hlavně kousky firmy French Cancan," říká majitelka vyhledávaného butiku Helena Konarovská.

Spodní prádlo sice není vidět, ale je velmi důležité a neobejdeme se bez něj. A nemyslete si, že krásnou podprsenku či korzet může nosit jen super štíhlá modelka. Naopak. Návrháři mysleli i na baculky a veškeré modely jsou k dostání téměř ve všech velikostech. A pokud nejste z Prahy, můžete si nabídku butiku Le Chaton prohlédnout na www.lechaton.cz a třeba si i prádlo objednat přes internet.

Dejte na slova Heleny Konarovské a začněte se rozmazlovat!

Reklama

Související témata:

Načítám