Hlavní obsah

Zhubněte. Díky chlebu!

Reklama

Léto nám začíná pomalu klepat na dveře a s ním i spousta sluníčka a koupání. Děsíte se chvíle, kdy se budete muset svléknout do plavek? Nemusíte! Upravte ihned svůj jídelníček, začněte u pečiva a léto si užijete bez komplexů, přebytečných špíčků a strachu.

Článek

Naštěstí totiž existuje speciální pečivo, které je svým složením přizpůsobené všem nám, kdo bojujeme s nějakými těmi kily navíc. Nahraďte tedy běžné pečivo výrobky z řady Delta Cerea, které se pyšní oproti ostatním pekárenským výrobkům vyšším podílem žitné mouky a zvýšeným obsahem vlákniny, cereálií a minerálních látek.

Žitná mouka je významná především svou velmi vysokou nutriční hodnotou. Obsahuje navíc pestrou škálu potřebných minerálních látek. Žito bylo i v minulosti ceněno pro své příznivé léčebné účinky – žitné otruby se používaly k obkladům, horečku zase zahnal nápoj z opražených kůrek žitného chleba zalitých vodou. Žitná mouka blahodárně působí na činnost střev, proti zácpě a nádorům.

Při hubnutí je naším nepostradatelným pomocníkem i vláknina. Nepřímo totiž pomáhá zamezit vzniku obezity tím, že na sebe váže vodu a snižuje pocit hladu. Zároveň chrání organismus před zácpou nebo vředy. Kolik gramů vlákniny byste měly denně přijmout? Můžete se řídit jednoduchým vzorcem: váš věk plus 5.

Z pečiva řady Delta Cerea, která nyní čítá na 15 různých výrobků, můžeme doporučit chléb Slunečnicový, Cereální, Severský, Finský, Rumburský a chléb Vita.

Většina balených chlebů Delta Cerea, mezi nimiž je i Grahamová veka, má trvanlivost pět dnů, všechny obaly přitom obsahují i praktické GDA ikony s doporučeným denním množstvím nutrientů. Ten vám v procentech prozradí, jaký podíl tvoří jedna porce potraviny k vašemu doporučenému dennímu příjmu energie.

Značka Delta Cerea patří do portfolia největší středoevropské pekárenské společnosti United Bakeries. Více se dozvíte na www.united-bakeries.cz

Cerea - Zdraví nás baví

Reklama

Související témata:

Načítám