Hlavní obsah

Co vás bude v posteli bavit? Hra na zločin a trest!

Foto: Thinkstock

Mírná forma dominance v sexu neškodíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníte o milování se sexy hasičem, nebo snad o zatčení chlípným policistou, ale nemáte dostatek odvahy na to, abyste to v posteli s partnerem pořádně roztočili? Pokud máte uvolněného ducha a chcete si hrát, přistupte s námi k činu! Vyberte si, zda budete krásná zlodějka, nebo vykonavatelka práva...

Článek

Páchání zločinu (myslíme toho nepravého, hravého a intimního – ve dvou, rozhodně nikoho nenabádáme k nepravostem) může být vzrušující stejně jako přijímání trestu. Kdo tohle v ložnici neokusil, neuvěří! Tak si taky zabalancujte na hranici milostných zákonů! Tyhle 4 důvody, proč to udělat, vás přesvědčí.

4 důvody, proč (ne)ctít zákon

1. Nadvláda a podřízenost

Převzetí kontroly, vzrušení z dělání „nezákonného“. V reálném životě by se situace týkající se soudce, policisty nebo lupiče mohly zdát nebezpečné, ale v posteli je právě tohle žádáno – v rámci milostného „souboje“ samozřejmě.

2. Experimenty s mnoha rekvizitami a nástroji

Konečně! Je tu příležitost hrát si jako za mlada. Možnosti jsou nekonečné: paddle (plochý nástroj připomínající malé pádlo), bičík, pouta, řetězy, lana… Je to sexy a vyzývavé!

3. Pocit nebezpečí, nezákonnosti a překvapení

Prvek rizika může vylepšit sexuální život. Díky vetřelci, zloději, arogantnímu policistovi můžete posunout hranice svého sexuálního života. A protože budete myslet na vlastní ztvárnění postavy ve „scénáři“, (například hraní oběti ve fázi usínání, zatímco zloděj se plíží oknem), vzrušení z improvizace podpoří vaše dychtivé přání po zašeptání dominantního partnera, od kterého je přijmutí trestu rozkoší.

Foto: Thinkstock

Je jen na vás, jak s partnerem zatočíteFoto: Thinkstock

4. Uniformy jsou sexy

Pro většinu lidí jsou osoby v uniformě hlupáci, ovšem přiznejme si pravdu: vidět chlapa v obleku policisty nebo hasiče je sexy, neboť to ztvárňuje sílu, mužnost a neohroženost. Vždyť taky 75 % žen by hasiče chtělo mít doma… (více o tom v článku Průzkum potvrdil: Ženy jsou v posteli odvážnější!).

Nyní již víte, proč si do postele pozvat „uniformy", teď ještě, co s nimi dělat. Zkoukněte naše scénáře s erotickou tematikou!

Nevydařená krádež

Policista přistihne zloděje přímo při činu. Postaví si ho ke zdi a přejde k osobní prohlídce. Zloděj prosí o milost a ptá se, zda existuje nějaký způsob, jak se z nepříjemné situace vykroutit. Třeba pomůže, když ukradené věci vrátí… Odpustí mu strážce zákona?

Právník chce podplatit soudce

Sexy právník/právnička pracuje na složitém případu a nemůže si dovolit prohrát. Tajně proto zajde za soudcem. Jak daleko zajde? Co mu nabídne? Uloží mu představitel zákona trest za pokus o úplatek nebo pohrdání soudem?

Vězeňská stráž dohlíží na pořádek

Nový vězeň v cele osm má potíže s kázní. Strážce si toho všimne a rozhodne se učinit opatření. Pokárá vzpurného vězně zákazem plánované manželské návštěvy? Pak ji ale musí něčím kompenzovat…

Foto: Thinkstock

Před mírně perverzními hrátkami se přesvědčte, že je partner naladěn na stejnou vlnuFoto: Thinkstock

Co můžete potřebovat? Bez kostýmů to nepůjde!

Použití kostýmů a rekvizity krásně podtrhuje atmosféru radosti a bolesti. Svůdné obleky jsou v dostání v sexshopech. Doplňky najdete ve svém nebo partnerově šatníku: odznak z vojny, čepice, klobouk, letecké sluneční brýle, obušek, pouzdro, lyžařskou masku na zakrytí obličeje, staré punčochy, které mohou být roztrhány….

Černý overal pro muže vyrobený z tenké, mírně průsvitné látky bez otvorů, vás v sexshopu vyjde zhruba na 1150 korun, což je možná až zbytečné – tmavé oblečení jistě ve skříni najdete. (Za ty peníze si radši pořiďte krajkové prádélko, které přepadená panička z lepší společnosti musí určitě mít na sobě – svůdné tipy najdete ZDE.)

Drobnosti utvářejí scénu

Rekvizity jsou téměř nezbytností. Pouta (i Door Jam Cuffs – pouta mezi dveře za necelých šest stovek), dlouhý černý robertek, lepicí pásky k umlčení, lano pro přivázání partnera k židli (nebo speciální bondage páska), saténová šála na oči (klapky), popřípadě gumové či plastové zbraně, které má v pokojíčku snad každý chlapeček. Směřují-li vaše úmysly do vany nebo sprchového kouta, hodí se Single Locking Suction Handle neboli přísavky, které se umístí na hladkou plochu tam, kde svazování provazy není možné (orientační cena 280 korun).

Než začnete páchat zločin...

Při zavádění erotických novinek si jako vždy domluvte bezpečnostní heslo, které vy nebo partner použijete v případě, že se vám situace nebude líbit. Stačí pouhé stop. Snad ale nic takového nebudete potřebovat. Určitě se maximálně rozjedete tak, že hry na zločin a trest zařadíte mezi své oblíbené sexuální činnosti!

A jak to vypadá ve vaší ložnici? Už vás navštívila uniformovaná osoba? Pokud máte podobné hrátky v plánu a chybí vám rekvizity, popátrejte po nich na www.sexshop.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám