Hlavní obsah

Změnila jsem vzhled a muži šílí!

Foto: Thinkstock

Dnes už vím, jak na toFoto: Thinkstock

Reklama

Někdy stačí změnit svůj outfit a muži se jen hrnou. Přesně to po svých zkušenostech s dlouholetým partnerem udělala naše čtenářka. Přečtěte si její příběh. Nové Téma týdne je Letní láska mi zničila život. Stalo se vám něco takového? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Před nějakým časem jsem měla přítele, který byl skvělý. Dokonce jsme už sháněli společné bydlení a plánovali dítě! Jenže i v té nejdokonalejší knize se najde jedna zničená stránka. Ano, všechno to skončilo jeho nevěrou. Teď už ale vím, kde byla chyba a proč se to stalo. Bohužel je pozdě.

Hodně jsem o tom přemýšlela a ptala se sama sebe, proč nás muži podvádějí. Je to tak jednoduché, převládne stereotyp ve vztahu. Stačí si vzpomenout na začátek, jaké to bylo - večeře v útulných podnicích, různé večírky a víkendy v zahraničí. Jakmile vás má partner jistou, tohle končí a místo večírků sedíte doma a jeden se dívá v obýváku na seriál a druhý kouká na fotbal. Po čase si prostě zevšedníte.

A tak jsem se rozhodla pro změnu stylu, zašla ke kadeřníkovi, změnila oblečení a také tvář. Úsměv, sexy outfit a chlapi jsou moji, teď si můžu ukázat na kohokoli a stačí tak málo! Sice toho pravého pořád ještě hledám, ale už vím, že až ho najdu, nepřestanu rozhodně o sebe pečovat a budu dělat všechno pro to, abychom se vyhnuli stereotypu a nezevšedněli si.

Máte nějaký intenzivní zážitek z léta? Letní láska, která mi zničila život, to je nové Téma týdne, za které si můžete vysloužit 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám