Hlavní obsah

Známe nejnovější kosmetické vychytávky!

Foto: Thinkstock

Ženy kosmetiku milují!Foto: Thinkstock

Reklama

Ženy ji prostě milují – pomáhá nám vypadat zdravější, mladší a krásnější. Díky ní máme hustší vlasy, hebčí pleť a delší řasy, zeštíhluje, a dokonce opaluje.  Řeč je o kosmetice všeho druhu. Na zajímavé novinky, které byly představeny na podzimním veletrhu krásy Beauty Expo v Praze, se podívejte v našem článku.

Článek

Svět kosmetiky se rozvíjí neuvěřitelnou rychlostí a na trhu se neustále objevují nové a nové produkty. Takže orientovat se dá někdy skutečně hodně práce! My vám představíme několik horkých kosmetických novinek, které jsme právě objevili. O tom, jak moc fungují a do jaké míry jsou skutečně účinné, se musíte přesvědčit na vlastní kůži. Necháte se zlákat?

Maska plná zlata podle Kleopatry

Pleťové masky se už určitě staly součástí vašeho pěsticího rituálu. Existuje spousta druhů od těch čisticích a hydratačních až po regenerační, obsahující výtažky z ovoce, zklidňujícího aloe vera nebo minerály z Mrtvého moře. Naprosto luxusní záležitostí je maska zlatá.

Používáním zlata ke zkrásnění své pleti byla proslulá již Kleopatra, přesto se zlato ještě donedávna v kosmetice nepoužívalo kvůli špatnému vstřebávání do pleti. Nyní však existuje FSS přístroj produkující jemnou páru, která obsahuje i 24karátové zlato a která zároveň umožňuje proniknutí aktivních látek do pokožky! A proč právě zlato? Dokáže totiž pleť zpevnit a vyhladit, snižuje výskyt stařeckých a pigmentových skvrn a redukuje vrásky. Jeho částečky se drží v pokožce ještě 14 dní po ošetření a ta je tak výrazně rozjasněná a hedvábná na dotek. Ošetření trvá 90 minut a vyjde vás na 5500 korun.

Foto: zlatamaska.cz

Už Kleopatra používala kosmetiku se zlatemFoto: zlatamaska.cz

Co na to redakce: Pleťová maska ze zlata? Tak to je opravdový luxus! Dovolit si ho ale může jen málokdo. Tak možná až budeme velké... Zatím to u nás asi vyhraje klasická maska a uvolňující masáž obličeje!

Pryč s šedinami, navráťte vlasům jejich barvu!

Šedivé vlasy jsou nepříjemnou součástí procesu stárnutí. A protože se chce většina z vás honosit stříbrnou kšticí až v pokročilejším věku, používáte barvy a přelivy k jejich co nejdůkladnějšímu zamaskování. Světovou novinkou v boji proti šedivým vlasům se stal Grecian 2000. Tento přípravek však vlasy nebarví – napomáhá obnovení původního pigmentu, který vlasům vrací jejich přirozenou barvu!

Vlas nepoškozuje a barvu vlasům navrací postupně – po každém použití jsou vlasy tmavší a tmavší, a vy tak můžete jeho používání zanechat ve chvíli, kdy jste s odstínem vlasů spokojené. (Rady pro jemné vlasy najdete zde: Trápí vás příliš jemné vlasy? Dodejte jim objem!) Přípravek se zpočátku používá denně jednoduchým nanesením na suché vlasy po dobu 4 týdnů. Na výběr máte mezi vodou, mlékem a pěnou, balení 125 ml vás bude stát 340 korun.

Co na to redakce: Zajímavý přípravek. Zdá se to velmi jednoduché a perfektní pro chlapy (ti si často vlasy barvit nechtějí). Pokud to funguje, tak je to úžasné... ale, kdo z vás si pamatuje skutečnou barvu svých vlasů? A které z vás byste ji chtěly zpět?

Čelenka proti vráskám

„No jo, vrásky,“ řeknete si s odevzdaným povzdechnutím a s vědomím, že jste toho proti nim už zkusily opravdu mnoho. Na krémy a zázračná séra byste potřebovaly doma další místnost a za peníze, které jste do nich vrazily, byste měly už dva liftingy! Možná přišel čas sáhnout po Safetoxu!

Únava a stres totiž způsobují zkrácování obličejových svalů, redukuje se cirkulace krve a vznikají vrásky – Safetox (přístroj, který vypadá jako čelenka z Hvězdných válek) podporuje svalovou pružnost, zpomaluje svaly, které způsobují vrásky a uvolňuje je pomocí elektronických impulsů. Po 5minutovém užívání každý den by vaše pleť měla být pevná a vyhlazená. Pořídíte jej za 2640 korun.

Foto: safetox.cz

Safetox uvolňuje svaly, a zabraňuje tak tvorbě vrásekFoto: safetox.cz

Co na to redakce: Tak tohle je opravdová zajímavost! Čelenka proti vráskám? No budiž... byly tu už i prazvláštnější věcičky. Na druhé straně nám ale všechny klinické studie a laboratorní testy výrobku nasadily brouka do hlavy...

Ozdobte si hřívu

Milujete doplňky všeho druhu a serepetiček máte plnou skříň (mrkněte se třeba i na náš článek Dokonalý podzimní doplněk? Návleky na ruce i nohy!). Rády si zkoušíte nové účesy a chtěly byste svou hřívu něčím oživit? Super novinkou jsou vlasové nálepky! Používají se naprosto jednoduše – srthne se zadní fólie a na vlasy se jen nalepí – vlasy se navíc netrhají ani nelámou, prodávají se v několika velikostech a umístit je můžete prostě tam, kde se vám to bude nejvíce líbit. Hodí se pro všechny délky vlasů i pro ty nejkratší – a vlastně právě pro ně jsou skvělou variantou, pokud jsou příliš krátké, přilepit je lze na sponku a jiné ozdůbky. S nálepkami si pohrajte a buďte jedinečné!

Foto: tonytail.com

Zapomeňte na sponky, jsou tady vlasové nálepky za cenu od 177 KčFoto: tonytail.com

Co na to redakce: Naprosto rozkošné! Dobře – možná ne pro každého nebo na denní nošení, ale takhle jednoduše oživit účes je prostě super! Určitě se dají použít víckrát, takže paráda!

Svůdné a přirozené řasy

Které z vás by nechtěly mít husté řasy? O objemných a svůdných vějířích řas jste si mohly donedávna nechat jen zdát… nebo se na ně podívat v reklamě na další „zázračnou“ řasenku. Umělé řasy se ale začínají dostávat i do běžného večerního líčení a prodlužování řas v salonech je běžnou kosmetickou službou.

Co na to redakce: Všechny byste je chtěly mít takové jako slečna na obrázku. Husté akorát, zatočené pěkně nahoru a střapaté, aby vypadaly přirozeně. Se 150 druhy toho asi půjde skutečně docílit! Jen to doplňování by mohlo být za delší dobu. Nebo nechcete syntetické řasy? Zkuste třeba „řasovou trvalou"!

Zaujala vás některá z těchto novinek? A máte s nimi nějaké zkušenosti? Podělte se s námi!

Reklama

Související témata:

Načítám