Hlavní obsah

Známe zabijáky sexu!

Foto: Thinkstock

Co dokáže zaručeně zahnat chuť na sex?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex je bezesporu fajn! A bude ještě hezčí, když dáme červenou kartu jeho zabijákům! Jitka Asterová vyzvala posluchače rádia Frekvence 1: volejte a pište, co vám v sexu zaručeně na něj vezme chuť! V Sexy životě se mluví bez zábran o tom, co k životu prostě patří – zabijáky sexu nevyjímaje.

Článek

Co tedy nám ženám kazí náladu a rozpaluje nás doběla vzteky, nikoli milostnou touhou?

„Milujeme“ muže ležícího v poloze „pán tvorstva jsem tu já“ – s rukama za hlavou – a s výrazem: tak, baby, jsem jen tvůj, předveď se… No fuj. A co třeba orální sex? Pánové, opravdu jsou nutné vaše ruce na naší hlavě? Naše hlava není joystick, my už si poradíme samy…

A tanga! Představte si krásný večer, oběma je vám jasné, že dojde k sexu, vy mu rozepínáte košili, hladíte jeho mužnou hruď, rozepínáte knoflíky orvaných džínů a pak… A pak uvidíte roztomilá červená tanga. Pánové, pokud nemáte tělo jako Šebrle, tak nás tohoto pohledu laskavě ušetřete!

Chloupky. Má je každý. My ženy si je holíme, chodíme na depilace, trpíme pro krásu a děláme to i pro vás, pánové! Tak se taky trochu snažte. Nechceme po vás depilaci voskem, pro začátek se spokojíme s tím, když si budete hledět vašich nosánků – tedy spíš těch roztomilých chloupků, které vám z nich koukají. On takový vášnivý polibek při milostné předehře, když vás najednou cosi zašimrá, není nic moc.

Zabijáci sexu číhají všude a přitom zlikvidovat se dají snadno! Když budeme s partnerem mluvit, když mu občas podstrčíme takový článek – holky, přece si ten sex chceme užít, no ne? Jitka Asterová se dozvěděla, že vám nejvíc vadí, když… Tak si prostě klikněte SEM!

Reklama

Související témata:

Načítám