Hlavní obsah

Znáte 3D povlečení? Těmto vzorům neodoláte!

Foto: Violet Moon

RodinneBaleni.czFoto: Violet Moon

3D motivy se všeobecně těší velkému zájmu. V dnešním článku se dozvíte, proč jsou tolik populární.

Článek

Potrpíte si na tak trochu extravagantní designy? Pokud ano, račte se seznámit s 3D povlečením. Tento druh lůžkovin je oblíbený především díky živoucím motivům, které na oko vystupují z prostoru, a proto výrazně ovlivňují celkový vzhled ložnice.

Foto: Violet Moon

3D povlečení JEDNOROŽECFoto: Violet Moon

Okouzlující vzory pro děti i dospělé

Už vás nebaví běžné nebo abstraktní motivy ložního prádla? Možná nastal čas dát šanci povlečení 3D. To se díky své jedinečnosti zcela zaslouženě řadí mezi nejprodávanější lůžkoviny na trhu. Je libo povlečení  s motivem velkoměsta, přírody, zvířat či noční oblohy? Fantazii se meze nekladou, a tak si z široké nabídky vzorů vybere opravdu každý. 3D motivy opticky vystupují z látky a vytvářejí tím tzv. živý dojem.

Foto: Violet Moon

3D povlečení VÁNOCE 3Foto: Violet Moon

Jaký vybrat materiál?

První věc, o kterou se při nákupu lůžkovin zajímáme, je materiál. 3D motivy se samozřejmě tisknou i na bavlněné povlečení, protože bavlna je prodyšná, má dlouhou životnost a dobře absorbuje tekutiny. Proto si stále drží první příčku v oblíbenosti nejen v oblasti lůžkovin. Na chladnější měsíce můžete sáhnout po umělých materiálech. Ty jsou obvykle hřejivé a jejich údržba je jednoduchá. I když u spousty spotřebitelů vyvolávají umělá vlákna obavy, nakonec bývají příjemně překvapeni. Například mikrosatén, ze kterého je většina 3D povlečení vyrobena, je mimořádně jemný, a přitom nabízí dobré termoregulační vlastnosti. Proto se hodí především do zimního období. Navíc rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: Violet Moon

3D povlečení MANDALAFoto: Violet Moon

Kde dobře nakoupíte

Zajisté vás během čtení článku napadlo, kde můžete zmiňované produkty pořídit. Doporučujeme zvolit specializované obchody, které najdete také na internetu. Jedním z nich je online obchod RodinneBaleni.cz, který pravidelně nabízí povlečení 3D v akci od oblíbené značky XPOSE. Pokud byste potřebovali s nákupem poradit, neváhejte využít služeb zákaznického centra, kde vám vyškolený personál ochotně odpoví na všechny dotazy.

Načítám