Hlavní obsah

Znáte hřejivý mikroflanel?

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Hřejivý mikroflanelFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroflanel v zimě jako když najdete. Pokud tento hřejivý materiál ještě neznáte, přečtěte si následující řádky.

Článek

Ačkoliv jsou dny čím dál delší, zima ještě zdaleka nekončí. To bohužel není dobrá zpráva pro věčné zimomřivce, které trápí časté pocity chladu. Pokud k nim patříte i vy, nemusíte zoufat. Existuje mnoho způsobů, jak si teplo dopřát. Jedním z nich je mikroflanel, s kterým se setkáte především v oblasti ložního prádla.

Výjimečně hřejivé povlečení

Pamatujete na hřejivé kožíšky svých plyšových hraček, s kterými jste usínali jako děti? Hodně podobný povrch má i povlečení z mikroflanelu. Vyrábí se z jemných umělých vláken, a proto má snadnou údržbu bez žehlení a dlouhého schnutí. I když není tento materiál na trhu příliš dlouho, stal se velmi rychle vyhledávaným artiklem. Mikroflanelové povlečení se vyrábí v prodloužené i francouzské verzi a lze jej sehnat v širokém spektru barev i designů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroflanel LAURA – hnědáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Bez prostěradla to nepůjde

Své zimní lože dovedete k dokonalosti, pokud si k povlečení pořídíte také mikroflanelové prostěradlo, které seženete ve standardních i atypických velikostech. Ložní set můžete doplnit o hřejivou deku, jež se vyrábí z mikroflanelu a dá se použít i jako přehoz přes postel.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Prostěradlo mikroflanel Exclusive dvoulůžko – švestkováFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroflanel, nebo mikroplyš?

Na pohled téměř stejné materiály se od sebe jen nepatrně liší. I když je povlečení z mikroplyše známější, pokud jde o užitné vlastnosti, je na tom mikroflanel o něco lépe – má totiž více chloupků než mikroplyš, a proto je hřejivější.

Nakupujte s rozvahou 

Ložní prádlo dnes snadno seženete v supermarketech i tržnicích. Těmto místům se ale raději vyhněte a nakupte ve specializovaném obchodě. Specialistou na slovo vzatým je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě pestré nabídky ložního prádla seženete i další praktické vybavení pro domácnost za výhodné ceny. Obchod má také dobře fungující zákaznické centrum s ochotným a proškoleným personálem.

Reklama

Načítám