Hlavní obsah

Zpomalte čas s kolageny na pleť. Collavio si snadno zamilujete

Foto: Lovio s.r.o.

Foto: Lovio s.r.o.

Jak se staráte o svou pleť? Pokud vás první napadne kosmetika, je to v pořádku. Neméně důležitá je i péče vnitřní, kterou si nejčastěji dopřáváme v podobě doplňků stravy s kolagenem a kyselinou hyaluronovou. Některé z nich si představíme v následujících řádcích. Nesou název Collavio.

Článek

Kolagen si díky svým pozitivním účinkům na náš vzhled i pohybový aparát získal mnoho příznivců. Jedná se o nejčastěji zastoupený protein v lidském těle, který nemalým způsobem ovlivňuje stav našich orgánů, buněk, svalů a tkání. Už po 25. roce života se jeho produkce v lidském těle začíná snižovat. To se projevuje postupným ochabováním pokožky a tvorbou prvních vrásek.

Jak předejít stárnutí? Vsaďte na Collavio jahoda a citron

Bioaktivní mořský kolagen PeptanⓇ F, kyselina hyaluronová, vitamin C a zinek jsou složení základní řady beauty drinků Collavio. Ty můžete mít ve dvou lahodných příchutích citronu a jahody a jsou ideální pro ty, kdo chtějí předejít předčasnému stárnutí.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio – jahoda a citron Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Plus s biotinem a ceramosidy

Pokud se u vás první vrásky již objevily, nezoufejte a sáhněte po beauty drinku Collavio Plus s příchutí maliny nebo limety. Ty jsou navíc obohaceny o pšeničné ceramosidy a biotin, který podporuje tvorbu kolagenu, zpomaluje stárnutí pokožky a udržuje zdraví vlasů a nehtů.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Plus – maliny a limetyFoto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive pro zralou pleť

Luxusní beauty drink Collavio Exclusive mango s mořským kolagenem PeptanⓇ F, kyselinou hyaluronovou a vitaminem C je obohacen o pšeničné ceramosidy, koenzym Q10, lucumu, vitaminy skupiny B a minerály zinek a selen. Tento kolagen na pleť je jako stvořený pro zralou a stárnoucí pokožku. Jeho účinky jsou patrné již po 6 týdnech pravidelného užívání a projeví se také na vašich vlasech a nehtech.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive – pro zralou pleť Foto: Lovio s.r.o.

Pleť jako odraz životního stylu

Zdraví naší pokožky máme možnost ovlivnit zdravou stravou, pravidelným pohybem. Doplňky stravy s kolagenem jsou také ideálním pomocníkem na cestě k mladistvému vzhledu. Beauty drinky Collavio si denně přimícháte do vody, můžete je však použít např. do smoothie nebo koktejlů. Mimo jiné mají čistě přírodní složení bez cukru, lepku a GMO.

Kolagen drinky Collavio zakoupíte v internetovém obchodě Lovio.cz

Načítám