Hlavní obsah

Cvičení pro lenochy aneb 5 minut stačí, abyste si nastartovali metabolismus

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ráno dělá den. A proto, abyste ten svůj začala co možná nejlépe, musíte se cítit dobře. K tomu vám pomůže dostatek spánku a také pohyb. I malé protažení po ránu vaše tělo nakopne a dodá vám energii do celého dne!

Článek

Abyste vstávala s úsměvem, nemusíte každé ráno na hodinu do fitka. Postačí vám pár minut a několik jednoduchých cviků. I pětiminutové cvičení po ránu rozproudí do těla hormony štěstí, které významně ovlivní vaši náladu, což se může před pracovním dnem dost hodit! Kromě toho: cvičení na lačno je pro organismus mnohem zdravější. I tímto krátkým pětiminutovým protažením si nastartujete metabolismus, začnete dřív spalovat, takže i hubnout! Navíc zjistíte, kde vás co bolí, tlačí nebo brní, čímž můžete předejít různým zdravotním problémům. Správným protažením se zkrátka budete lépe cítit po celý den!

Fyzioterapeutka a lektorka jógy Mgr. Tereza Novotná vám ve videu ukáže, jak na to. Správné dýchání a protažení je přesně to, co tělo po ránu potřebuje a co zlepší celý váš den. Že nemáte s jógou zkušenosti? Nevadí. Tyto cviky zvládne opravdu každý.

Vyzkoušejte je také a uvidíte sama.

Děkujeme Domu jógy Anděl za poskytnutí prostoru k natáčení. Ostrovského 11/16, 155 00, Praha; dum-jogy.cz/andel

Načítám