Hlavní obsah

Mokrý orgasmus si užijte!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Orgasmus nepotlačujte, ale užívejte si hoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Víte, že vyvrcholení může být i u ženy doprovázeno skutečnou ejakulací? Tedy ne přesně tou samou, co zažívají muži, ale přinejmenším velmi podobnou!

Článek

Nejde o močení

Stalo se vám to někdy? Užíváte si sexu, vzrušení se stupňuje, je to stále lepší... až se dostaví pocit, který připomíná pocit na močení. Pokud jste dokonale uvolněné, pak vás možná překvapí, že odněkud z oblasti vyústění močové trubice vytryskne proud tekutiny. Bohužel, mnohé z nás nejsou informované a propadnou panice, že se ve fázi největšího vzrušení pomočily. Ale byla by velká chyba takto smýšlet! Je to totiž přesně naopak. Místo toho, abyste cítily provinění, byste si tento zážitek měly co nejvíce užít a vychutnat!

Žena ejakuluje?

Tekutina, která ze ženy během mokrého orgasmu uniká, není v žádném případě moč. Její zabarvení je totiž čiré či jemně mléčné. A ačkoliv by se vám to možná zdálo, nepochází z močové trubice, ale ze speciálních tzv. Skeneho žláz. Ty mají sotva postřehnutelné vyústění právě vedle močové trubice, proto můžete mít pocit, že jde o moč.

Že jste nikdy o těchto žlázách nikdy neslyšela? A kladete si otázku, k čemu slouží? Vlastně pouze k jedné záležitosti - aby vaše potěšení při sexu bylo ještě větší. Tyto žlázy se při pohlavním vzrušení plní právě výše zmiňovanou tekutinou, která při největším vzrušení stříká pod tlakem ven. Tento výstřik je opět velmi různý. Může jít o malý a krátký, ale i o velký, třeba na několik metrů! Stav při tom je pak hodně blízký extázi. Některé ženy se třesou, nejsou schopny mluvit, nebo se dokonce ani normálně dívat.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Za mokrý orgasmus se nemusíte stydětFoto: samphoto.cz/jiunlimited

A jak ho dosáhnout?

Protože je pro mokrý orgasmus důležité dráždění bodu G, těžko ho dosáhnete při klasické poloze tváří v tvář. Lepší je tedy poloha třeba zezadu, kdy penis dráždí přední stranu pochvy. Ještě lepší ovšem je, když si můžete pohodlně lehnout, uvolnit se a vše nechat na partnerovi. Ten by vás měl dráždit vibrátorem, nebo prstem uvnitř pochvy (na bodu G či ve zcela zadní části pochvy) a zároveň také na klitorisu. V okamžiku, kdy se orgasmus začne dostavovat, je třeba s drážděním přestat a žena by měla zatlačit - podobně, jako by se chtěla vymočit. V tom okamžiku se dostaví stahy a zároveň velký pocit totální extáze. Mnohdy lze znovu začít ženu dráždit a další výstřiky mohou dále pokračovat.

Předsudky odhoďte stranou

Udává se, že mokrý orgasmus alespoň někdy zažilo kolem třiceti procent žen. Pokud jsou však výzkumy prováděny anonymně, toto číslo vzroste. To lze vysvětlit právě tím, že mnoho žen si stále myslí, že jde o únik moči a stydí se. Pokud mezi ně patříte i vy, radíme vám: tento zážitek nepotlačujte, ale maximálně si ho vychutnejte! Vysvětlete partnerovi, jak na tom jste a uvidíte, že bude velmi polichocen a bude se snažit, abyste mokrých orgasmů měla co nejvíce!

Zažíváte také někdy mokrý orgasmus? Nebo se mu bráníte a stydíte se svěřit svému partnerovi? Jaký názor by měl na ženskou ejakulaci? Napište nám nainfo@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám