Hlavní obsah

Jak odhadnout muže, než s ním skončíte v posteli? Sledujte video!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je příležitostí k románkům na jednu noc. Buďte na ně připravené a vyhněte se postelovým rizikům, která vám s neznámým mužem mohou hrozit. Vítejte v Chlapidáriu – zde vám poradí, na co si dát pozor.

Článek

Sexy chlap z narozeninového večírku vaší kamarádky nebo nesmělý kolega z práce? Ať už se vám líbí kdokoli, rozhodně byste se o něm měly před tím, než si ho pozvete k sobě do ložnice, dostatečně informovat. Obvykle totiž očekávání, že se jedná o zdravého muže nebo že po vás nebude chtít nic, co by se vám nelíbilo, nedopadají nejlépe a hledání kondomu, který on prostě zapomněl, je na celé situaci už jen drobný detail. Vždycky je lepší být připravený dopředu než být pak nemile překvapen.

Představujeme vám průvodkyni ve světě mužů a vztahů Karolínu Vrbasovou z pořadu Chlapidárium internetové televize Stream.cz, která vám dá pár zaručených rad, jak se rizikovému postelovému chování vyhnout.

Reklama

Načítám