Hlavní obsah

Nové nákupy módy na ProŽeny.cz: Vy se ptáte, my odpovídáme!

Foto: Thinkstock

Poradíme vám, jak u nás nakupovat módu se slevou!Foto: Thinkstock

Reklama

Na ProŽeny.cz naleznete záložku Nákupy, která je zcela nově propojena s internetovým módním obchodem ASOS! Možná vás napadá spousta otázek. Na ty nepalčivější odpovídáme teď!

Článek

ASOS.com je největší britský internetový obchod s módou. Najdete v něm přes padesát tisíc originálních kousků do šatníku, šperky, boty i kosmetiku, a to dámskou i pánskou. Kdo v něm už někdy nakupoval, ví, že ASOS má také vlastní značku módy, jejíž součástí jsou i kolekce pro malé, vysoké a silnější postavy. V tomto e-shopu ale na jednom místě naleznete i nespočet dalších známých značek.

Pokud jste na ASOS ještě nikdy nenakupovali, tady je návod, jak na to:

Proč používat tyto Nákupy?

Tím, že patříte mezi čtenáře ProŽeny.cz, budete mít neustále nárok na nějaké výhody. Aktuálně se jedná o slevu 20 % na většinu nezlevněného zboží, které v této české záložce najdete.

Jsou Nákupy na ProŽeny.cz jiné než ASOS.com?

Jsme přímo napojeni na databázi ASOS. Každý den se naše databáze aktualizuje včetně dostupných značek, slev a jednotlivého zboží. Jednoznačnou výhodou je, že u nás na stránkách vidíte orientační cenu v českých korunách.

Kde mám zadat promokód?

Promokód prozeny20 se vepisuje až přímo při placení objednávky v záložce „Confirm and Pay“. V horní části najdete nabídku „Promo code or Student code“. Tu rozklikněte, vepište do ní „prozeny20“ a potvrďte tlačítkem „Update“.

Promokód se nevztahuje na tyto značky: Whistles, Ray Ban, Barbour, Vintage Heirloom, Cambridge Satchels, REN, Nars, Stila, Benefit, Malin + Goetz, Paul by Paul Smith, J Brand, Obey, Diesel, Current Elliott, Goldsign, 7 For All Mankind, Citizens of Humanity, Vivienne Westwood for Melissa, Vivienne Westwood, Melissa, Hunter, Ugg, Minnetonka, Susan Caplan Vintage, Paul Smith, Lascivious, btempted, Superdry, Penfield, Barbour, Obey, Primark.

Kolikrát můžu uplatnit slevu?

Promokód je platný do 18. dubna, získáváte díky němu slevu 20 % na většinu nezlevněného zboží a můžete ho uplatnit pouze jednou na jeden nákup. Ale nebojte se, už pro vás připravujeme další akční nabídky! Navíc můžete zabrousit i do speciální slevové sekce v levém sloupci.

Jak je to s poštovným a vrácením zboží?

Standardní poštovné s dodáním do 7 dní je zdarma. Za expresní dodání si můžete připlatit. Zboží můžete vrátit klasicky do 14 dnů, náklady na zaslání zpět pak hradíte vy.

Jak zjistím svoji velikost?

Máte pravdu, britské velikosti se trochu liší od českých. Proto jsme pro vás v levém sloupci nákupů připravili speciální záložku Zjistit velikost. Rozkliknete ji, změříte se dle českých pokynů, a je to. Pozor, tyto míry jsou orientační a platí pro oblečení značky ASOS, velikosti jiných značek se mohou mírně lišit.

Co když potřebuju poradit?

Není nic snazšího než nám napsat na nakupy@prozeny.cz. Rádi vám přímo z redakce poradíme.

Přejeme příjemný nákup!

Reklama

Související témata:

Načítám