Hlavní obsah

Sveďte ho beze slov. Díky feromonům!

Foto: Thinkstock

Dokáží feromony zázraky?Foto: Thinkstock

Reklama

Chcete být letošní léto neodolatelně přitažlivé? Pak vsaďte na feromony! Přivábí k vám pohledy i zájem všech mužů, na které si jen vzpomenete. Použít můžete svěží sprej se třpytkami, masážní svíčku nebo šťavnatý lesk na rty!

Článek

„Já se prostě neseznámím,“ stěžuje si pokladní Marta. Třeba na to nejde „od lesa“, jak se říká. Jednou z možností, jak druhé pohlaví zaujmout, je použití feromonů. Ty tam jsou doby, kdy český trh poprvé okouzlily parfémy a toaletní  vody s přídavkem tohoto zázraku, který sliboval silnou sexuální atraktivitu. Dnes jsou tyto chemické látky k dostání téměř ve všem… Nevěříte? Marta i vy tak stojíte před královským výběrem!

Lure, masážní svíčka s feromony

Jak stylově zakončit žhavý letní večer? Přece spojením romantiky a erotické masáže! K ruce vám postačí jedna jediná pomůcka – masážní svíčka. Její princip spočívá v tavení ztuženého masážního oleje, který vosk vzhledově velmi připomíná. Stačí tedy jen zapálit a použít roztavený olej jako mazadlo na partnerovu pokožku (teplota je vyloženě hýčkací, žádné popáleniny opravdu nehrozí). Smyslná erotická vůně jako bonus vás nadchne! Cena 320 korun.

Lubrikační gel jako sexuální návnada

Lubrikantu není v sexu nikdy dost, což vědí hlavně zkušení milenci. Bez něj si totiž musí odpustit ledajaké sexuální hrátky od análního potěšení po fisting například… Jeden do zásoby se proto určitě neztratí – zvlášť když obsahuje pověstné feromony! Tento lubrikační gel na vodní bázi je určen výhradně pro nás ženy, svoji „mužskou“ variantu má ale také. Za 118 ml zaplatíte 215 korun.

Lubrikant Solution by Zini

Trochu finančně nákladnější, ale zato vášeň ještě více povzbuzující, přípravek se schovává ve zlatém pouzdře. Luxusní lubrikant obsahuje ženské feromony a hřejivé látky, které po nanesení na pokožku rozžhaví i ten největší ledovec a přilákají ty nejdravější šelmy! Výrobek je dermatologicky testován a jeho množství 35 ml odpovídá cena 490 korun.

Lesk na rty s feromony

Pozor, pozor, i nevinně vyhlížející lesk na rty může vašeho vysněného prince připravit o rozum. Hydratační a pěsticí lesk na rty s feromony pro ženy je nezbytnou součástí garderoby každé z nich. Heslo: Nanést, zářit, vonět a svést! Šest mililitrů stojí 195 korun. I jeden polibek ho odrovná!

Lylou – Body Glamour Spray se třpytkami

Pikantní smyslná vůně podpořená zlatavými odlesky třpytek a luxusu na vaší pleti nenechá nikoho na pochybách, že má čest s bohyní sexu. Protřepejte flakon, zahalte se do pižma erotiky a ukažte mu, že ženské feromony umí zacloumat s jeho nedobytným srdcem i kalhotami! Za 50 ml zaplatíte 690 korun. Dokola bude opakovat: Něco na té Pavle, Petře, Lindě a Simoně doopravdy je! Podpořit své fluidum koneckonců můžete i svůdnou houpavou chůzí, zkoukněte článek Vykročte houpavou chůzí. Je sexy!.A jestliže se chcete stát opravdovou femme fatale, myslete na 5 pravidel, kterými u mužů zabodujete!.

Deodorant pro muže

Aby muži nelamentovali, že na ně erotický trh nemyslí, uvádíme i něco pro ně – deodorant, který chrání před zápachem a zároveň je vábničkou ženského pokolení. Jak to? Je složen z koncentrace feromonů působící na ženské libido. Tak pozor, ženy, ať mu nepadnete do náruče dřív, než samy máte v plánu! Obsah: 75 ml, cena 280 korun.

A co vy? Považujete za důležité, aby to mezi ženou a mužem chemicky jiskřilo? Potkaly jste někdy atraktivního muže, po kterém ostatní šílely, ale vám jeho „pižmo“ nezvedlo ani jeden vlas na hlavěnatož krevní tlak?

Reklama

Načítám