Hlavní obsah

Sex na jednu noc. To není nevěra?!

Foto: shutterstock.com

Hrátky na jednu noc mají své kouzloFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Playboyové a sexy dámy, které si rády užijí. Vyskytují se všude! Je hřích se s nimi zaplést a užít si jednu noc plnou vášně? Provozujete i vy stejný koníček? Pak možná patříte mezi 19 % těch, kteří to nepovažují za nevěru!

Článek

Úlet, náhodné dobrodrůžo, zkrátka sex na jednu noc. Ať si mravokárci říkají cokoliv, na svoji oběť čeká v koutku každého baru, hotelové recepce a diskotéky. Není vzácný, i když se veřejně neprezentuje. Potkali se s ním muži i ženy, ve kterých zanechal pocity líbivé, kritické i lítostivé. Jedni jsou po takové zkušenosti přesvědčeni, že to „není nic pro ně“, druzí jak jednou okusili, nemohou se nabažit stále nového přísunu hrátek bez závazků, takže jako upíři čas od času vyhledávají potravu pro svoji zhýralou duši.

Samotář? Manžel? Není rozdílu!

Tužba po uspokojení tělesných potřeb bez emocionálních omáček okolo je jasným signálem, že dotyčný lovec – muž si nepřeje hlavně žádné komplikace a závazky – těch má v běžném životě až nad hlavu, tak proč by jimi omezoval zábavu? Bez ohledu na pracovní zařazení, oddací list, početnost své rodiny a počestnost vlastní se mu v mozku propojí dva drátky, čímž vznikne zkrat, který ho přes zastávku v pár sklenicích whisky žene k jasnému cíli – sex. Taková jednonoční smlouva s ďáblem má své podmínky!

  • Náhodný sex je náhodný sex. Jestli tě tu nechám až do rána, je to jen proto, že s tebou ještě nejsem u konce. Neboj, ten stav neomylně poznáš.
  • Chci dělat to, co mi není normálně dopřáno. Doufám, že ti nevadí anální sex nebo přizvání další osoby.
  • Nechci dělat to, co dělám normálně, takže nečekej spánek v objetí, dvouhodinovou masáž ani únavnou předehru.
  • Očekávám, že budeš aktivní, přisprostlá, chtivá a svolná k myšlence mít mě za bytost úchvatnou a žádoucí.

(Procento, že přesně takhle to všechno bude růžové, je mizivé. Úřadující alkohol a ona čerstvá známost vytvořená bez možnosti sexuálního souladu, dává zelenou maximálně tak průměrnému sexu.)

Foto: shutterstock.com

Nejčastějším lovištěm jsou baryFoto: shutterstock.com

I ženy touží po aférkách

Kdo si ale myslí, že na lov chodí pouze muži, je vedle jak ta jedle! Ženy jsou v tomto směru stejně schopné, mají shodné fyzické touhy a dokáží se zbavit mnoha zábran, co se náhodného sexu týče. Jsou však náročnější na vzhled svého „jednorázového“ milence. Zpravidla si vybírají toho, který se ve společnosti vyjímá nad ostatními. Když už jsme se ale zmínili o alkoholu, prostředku k uvolnění a odvaze přistoupit blíž k vybranému objektu, tak sice odhazuje zábrany, ale mění požadavky. Přímá úměrnost funguje spolehlivě: čím víc alkoholu, tím menší nároky. Vždyť víte, jak to říkají muži: „Po desátým pivku je krásná každá!“ Nicméně když už se tedy sběračka skalpů rozhodne pobavit se, jaké k tomu má důvody?

  • Baží po orgasmu.
  • Chce si připadat sexy a neodolatelně.
  • Baví ji být iniciátorem a užívat si sexuální nadřazenosti.
  • Víc se odváže. Celulitida? Kila navíc? Pch! Zrovna jemu to může být jedno!
  • Touží pobavit se a trochu si zaexperimentovat.

Vydrží sympatie z baru do postele?

Jak již bylo zmíněno, někdy věci neplynou tak snadno, jak se na první pohled zdá. Dva podnapilí lidé se sejdou v pronajatém hotelovém pokoji nebo na gauči u jednoho z nich doma, přičemž zjistí, že počáteční jiskra a chemie nějak přestala pracovat. Že by ten zpropadený alkohol? Kromě něj se o slovo může přihlásit fakt, že i přes dokonalý flirt ne a ne objevit sexuální soulad. I to se stává. Rozumět si s někým v baru a několik hodin potom v posteli, nepopadat se ráno za hlavu, jak stál tenhle zážitek za starou belu a prožít orgasmus, je něco mezi výhrou v loterii, darem seslaným samotnou Venuší a setkáním s yettim – zkrátka výjimečností. Ovšem někdy chemická reakce projeví svoji sílu naplno, a zdaří se.

Foto: shutterstock.com

Ráno nemusí být trapné, když se domluvíteFoto: shutterstock.com

Sousedi, psi, kočky a soukromí

Při rozhodování, jaké místo bude pro hřích nejlepší, jednoznačně vede hotel. Prodávají tam kartáček na zuby, lze ho dle libosti kdykoliv opustit, v případě potřeby se neustále někdo nachází na recepci, a když se dopředu taktně upozorní, že údaje na občance jsou tajné hlavně pro toho, kdo dal k zápisu tu druhou, místo bydliště zůstane nedotčené jeho nechtěnou pozorností. Lze se tak vyhnout případům obtěžování, pohoršenému probouzení sousedů nad ránem, přišlápnutí ocásku domácímu mazlíčkovi a dalším skvělým záležitostem.

„Až mi to uděláš, můžeš odejít.“

Dále se osvědčuje mluvit upřímně. A vlastně proč ne? Stejně druhý den bude všechno jinak. Kabelka plná kondomů je sice dokola omílaná informace, ale nezbytná. Opravdu jste si mysleli, že si něco takového dovolíme vypustit? Předstírání orgasmu je trapné, příliš chladné chování ráno poté jakbysmet. I sebehorší sexuální zážitek světa přece neodsune stranou slušnost. Z kocoviny je třeba se řádně vyspat. (Jako z toho špatného sexu.)

Je to nevěra?

Jestliže jste dočetli až sem, valíte bulvy a říkáte si, co to má zase tahle redaktorka za zvláštní téma, když vy sami náhodný sex neprovozujete a ani to nemáte v úmyslu? Ale přeci jen nemůžete vědět, co ve volném čase provádějí vaši sousedé, kolegové nebo šéfové. Představte si, že podle serveru Novinky.cz, který uveřejnil výsledky internetového průzkumu firmy SANEP z prosince roku 2009, 19 % respondentů ze 14 tisíc dotázaných (věkové rozmezí 18 – 69 let) odpovědělo, že sex na jednu noc nepovažují za nevěru.

Nelze nepoložit záludnou otázku: Myslíte si to samé?

Reklama

Související témata:

Načítám