Hlavní obsah

Jaký je váš partner v posteli? Změřte to sexometrem!

Foto: Isifa

Je milování opravdu jen o kopulačních pohybech?Foto: Isifa

Reklama

Milování je o něze, dotycích i maximálních výkonech. Nezajímalo vás někdy, jak moc nebo málo se váš partner při milování snaží? Kolika kopulačních pohybů je během jednoho milování schopen nebo jak dlouho trvá, než dospěje orgasmu? Změřte si ho sexometrem! Odteď už žádné dohady, ale reálná čísla!

Článek

„Nedávno jsem dostal dárek – několik filmů s pornem,“ vypráví manažer Patrik. „Když jsem jeden z nich dal do přehrávače, úplně jsem se zděsil hned v první scéně. Viděl jsem ženský rozkrok, který měl najeto už hodně, ale opravdu hodně kilometrů..."

No jo, muži to tak někdy říkávají. Jenže, pomineme-li jeho slovník, tak jeho konstatování nebylo zase až tak od věci. Někoho by reálná čísla určitě zajímala. Třeba to, kolik přírazů dělá jedno „číslo“, nebo jaké množství energie vypotil, když hodinu souložil. Ale moment! Dnes už to změřit jde! Jak?

Foto: archiv

Někdy samozřejmě na výsledku na displeji až tak moc záležet nemusí!Foto: archiv

3 hodnoty během chvíle

Nic nemusíte počítat ani odhadovat, stačí si koupit erekční kroužek na penis se zabudovaným počítadlem neboli Sex Counter. (Pro zjednodušení výslovnosti se dá krásně přejmenovat na sexometr.) Co všechno umí? Měří kopulační pohyby (to, kolikrát je penis zasunut do vaginy), počet spálených kalorií (průměrná hodnota získaná součtem tvrdších a normálních zásunů) a délku pohlavního styku za pomoci stopek.

Lenoch, či divoch? Ukázaná platí!

Sexometr se hladce nasadí na jakýkoli rozměr penisu od trpaslíka po cuketu,protože je vyrobený z elastomeru, zapne se stiskem postranních tlačítek a může se jít do akce. Po skončení mazlení se výsledky svého snažení nebo lenivění (konkrétně spíš toho pánského, když kroužek na penisu má on) dozvíte přepínáním hodnot na displeji. Můžete si pak porovnávat, jestli to minulou středu nebo pátek bylo lepší. Což by ostatně mohlo být.

Sexometr totiž bojuje i proti předčasné ejakulaci. Má s tím váš partner potíže? Dejte mu nahlédnout do článku Zvyšte partnerovu sexuální výdrž!, neboť jednou z jeho funkcí je i mírné zaškrcení penisu a zpomalení průtoku krve udržuje erekci. Pro trénink mužské výdrže je to tedy celkem vhodné…

Sexuální měřič vás na buben nepřivede

Tahle vtipná drobnost je v mnoha sexshopech k mání za necelých dvě stě korun, takže neváhejte a připravte ji svým blízkým jako sexy dárek pod stromeček! Určitě je bude zajímat, při jakých polohách jsou výkonnější a jaké pozice jim pomohou hubnout! V číslech se pak navzájem můžete trumfovat!

O kolik při milování zhubnete?

Stejně jako partička mladíků z USA, kteří sexometr podrobili náležitému zatěžkávacímu testu. Zjistili například, že se při několikaminutovém milování v misionářské poloze spálí asi 12 kalorií, v poloze 69 vleže 78 kalorií a v pozici na pejska, kterou všichni muži milují (více zde), dokonce 326 kalorií. Některé akrobatické a fyzicky náročnější sexuální polohy vás prý zbaví okolo devíti set kalorií.

Chlapci během svých veselých hrátek přišli dokonce i na to, že při předstíraném orgasmu se hubne víc než při tom reálném. V prvním případě byl totiž úbytek kalorií 315, kdežto poctivý orgasmus spálil „jen“ 112 kalorií.

A takových zajímavých čísel můžete mít plný notýsek i vy! Přístroj pořídíte například na www.sexshop.cz za 189 Kč!

Reklama

Související témata:

Načítám