Hlavní obsah

Sex ve stanu? Zkuste tyhle polohy!

Foto: Thinkstock

V posteli je to už nuda? Zkuste stan!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chybí vašemu sexuálnímu životu jiskra? Sex v přírodě vás může sblížit! Vybavte se vlhčenými ubrousky, obstarejte stan a užijte si sexu jako nikdy předtím – i uprostřed kempu!

Článek

Stan asi nepatří mezi nejžádanější místa pro sex, nicméně chuť pomazlit se je někdy větší než obavy z toho, že se u vašeho stanu budou tvořit fronty sledující otřesy slabých stěn přístřešku… Na druhé straně mnoha párům takové malé „dovolenkové“ dobrodružství může pomoci ke znovuzažehnutí vášně. Přece jen se člověk cítí, jako by dělal něco zakázaného, zvláštního, nebo se znovu stal studentem trempujícím bez starostí všedních dní.

Sex pro dobrodruhy

Jistá dáma, Michelle Waitzman, o tom dokonce napsala knihu (Sex ve stanu, Wilderness Press). Podle ní lidé hledají spontánnost, dobrodružství, tajemství, napětí a nejistotu. „Pokud vašemu životu chybí vzrušení, může být problém ve scénáři, ne v umělcích,“ nechává se slyšet autorka. A tak páry z ložnice přesouvá do lesa a pod širé nebe. Necháte se také zlákat něčím nevšedním? Chystáte se kempovat na Macháči, Slapech nebo na Orlíku? Pak se co nejlépe připravte na sexy žhavé noci! Na co nezapomenout?

Foto: Thinkstock

I ve stanu si můžete užít žhavé chvíleFoto: Thinkstock

2 v 1? Spojte spacáky k sobě!

Země je tvrdá a noci už mohou být chladnější, proto si předem zajistěte pohodlí. Nezkoušejte stanovat bez karimatky a spacího pytle – ideálně toho pro dva, abyste se k sobě mohli více přitulit. (Stačí propojit zipem dva spací pytle do jednoho, pokud máte každý zapínání na jiné straně.) Mezi vás a spacák patří ručník nebo přikrývka, aby se zabránilo ušpinění sekrety, k ruce rozhodně kondom a vlhčené ubrousky. Díky nim se zbavíte zbytků opalovacího mléka, potu, sprejů na hmyz a dalších lahůdek, které by váš sex rozhodně neudělaly lepším. Taky úklid po sexu bude s jejich pomocí jednodušší.

Stan – královská ložnice

Výběr stanu naštěstí nepodléhá sexuálním chutím, ale jiným kritériím, takže se prostě miluje v tom, co zrovna je. Áčkové stany se díky bohu již moc nevyrábějí, tam je milování o nervy z hlediska prostoru. Dnes jsou nejrozšířenější stany ve tvaru kopule či takzvané geodetické – s nosnými pruty na více místech. Z těchto nejběžnějších modelů také budeme vycházet při tipech na milostné pozice. Je ale jasné, že polohy se musí přizpůsobit místu a aktuálním možnostem. Do malého i velkého se však hodí romantické vylepšení. Přehoďte přes baterku šátek, aby vzniklo opravdu velmi tlumené světlo. (Každý přece nemusí vědět, čím se uvnitř zabýváte.)

Tipy na sexuální pozice ve stanu

Klička

Vy ležíte na zádech, zvednete a pokrčíte jednu nohu tak, aby do vás partner ležící na boku mohl vstoupit. Poloha je nenáročná pro oba, avšak střední hloubka průniku a stimulace bodu G z ní dělá vhodnou pozici do stanu. Užijí si i příznivci análního sexu.

Přepadovka

Vy si lehnete na břicho, pokrčíte ruce, dáte nohy mírně od sebe a vyšpulíte zadeček. Milenec si „ustele“ podobně, ovšem přímo na vás, přičemž se samozřejmě nadlehčuje rukama (nohy má obkročmo okolo vašeho trupu). Pozice je vhodná pro anální sex. Můžete od ní očekávat i dráždění bodu G.

Na bobku

Vy v pozici na zádech si přitáhnete kolena k sobě, dáte nohy od sebe. Muž si nad vás přidřepne na bobek a opře se o své ruce umístěné vedle vaší hlavy (vaše nohy si opírá o ramena). V této pozici se milenec docela nadře, ale výsledek stojí za to! Poloha vašich nohou způsobuje silný stisk pochvy, což on určitě ocení.

Těsný kontakt

Vy se položíte na záda, roztáhnete nohy a pokrčíte je. Muž na vás přilehne podobně jako u misionářské polohy, ale s tím rozdílem, že se nakloní na jednu stranu. Protější nohou si vytvoří opěrku. Vy si svoji nohu přehodíte přes něj. Nejvíc v rauši bude klitoris.

Posilovna

Na záda si můžete položit i partnera. Hned poté, co to uděláte, ho zalehněte, vzepřete se na rukou, jako když cvičíte klik, zasuňte jeho veledůležitost mezi svá stehna a doslova se o něj třete jako mlsná kočka!

Pšt, ať nás nikdo neslyší!

Michelle Waitzman doporučuje: „Přemýšlejte o svém stanu jako o vlastním malém novomanželském apartmá.“ Myšlenka je to hezká, ale pokud je kemp přeplněný a vy zrovna nestojíte o pozornost okolí, je třeba vyhnout se trapasům a omezit hlasový projev.

Jeden druhého napomínejte gestem prst přes rty – jako tenkrát, když jste nechtěli, aby vás slyšeli rodiče. Nebo si oba zavažte oči. Když je jeden ze smyslů oslaben, zintenzivní se jiný. Budete tak slyšet každý zvuk v okolí několika metrů, což vám dá signál, že okolo stanu někdo prochází. Nejsnadnější je ale postavit si svůj pelech lásky stranou od „civilizace“. I tak si budete připadat nevázaně jako za školních let.

Nemáte odvahu vyzkoušet "stanový sex"? Pak se můžete pustit do experimentu se zrcadlem. Jestli vám u toho bude horko, nezapomeňte se šetřit!

Jinak je ale fajn vrátit se v čase zpátky, ne?

Reklama

Související témata:

Načítám