Hlavní obsah

Seznamky pro zadané rostou jako houby po dešti. Nevyužívá je i váš partner?

Foto: puhhha, Shutterstock.com

Zadaní si nyní sexu mimo trvalý vztah mohou užívat dosytosti. Vstříc jim vycházejí specializované seznamkyFoto: puhhha, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Život je krátký! Začněte si aférku!“ Takto zní jeden ze sloganů nejznámější seznamky pro zadané. A i u nás mají mnoho sympatizantů. Třeba i vašeho partnera?

Článek

Mnozí do nevěry spadnou tak nějak náhodou, jde pro ně třeba o jednorázovou epizodu, ale jiní naopak tyto příležitosti sami aktivně vyhledávají a věrní prostě být nedokážou.

Právě pro tyto typy nevěrníků je internet naprosto ideálním prostředím. Poskytuje jim totiž anonymitu. První inzeráty podobného druhu jsme mohli vidět už v porevolučních inzertních novinách Annonce, kde rubrika Flirt vzbudila patřičný ohlas. Pak ale přišel internet a možnosti se ještě více rozšířily…

Ženáči sobě

S internetem okamžitě povstaly i internetové seznamky. Pokud si sem některá dala inzerát v dobré víře, že zde třeba najde otce svých budoucích dětí, okamžitě byla konfrontována s množstvím zadaných mužů, kteří se otcem stát rozhodně nechtěli, ale chtěli si prostě užít. A tak vznikl nápad, proč právě jim nedodat ty správné služby a vytvořit seznamku jim šitou na míru.

Foto: Pavel Yavnik, Shutterstock.com

Na seznamkách pro zadané nikdo vážný vztah nehledá, to je přece jasnéFoto: Pavel Yavnik, Shutterstock.com

Seznamka pro zadané hitem

Sekce pro zadané najdete v mnoha českých internetových seznamovacích portálech, ale skutečným hitem mezi zadanými začala být až seznamka Ashley Madison, která přišla do Česka vlastně nedávno, zhruba před dvěma lety.

Jedná se o celosvětovou jedničku v seznamování zadaných, která si na něm vystavěla nemalý byznys, a o to tu hlavně jde. Ačkoli můžete seznamku vyzkoušet, či spíše prohlédnout, na začátku zdarma, její služby využijete teprve, až pořádně zaplatíte, začíná se na tisíci korunách. Pochopitelně, seznamka nabízí nejrůznější funkce navíc, a za ty si ještě dále připlatíte.

Nevěrný hlavně na cestách

Princip je stále stejný. Vytvoříte si profil, nahrajete fotku a můžete vyhledávat mezi protějšky omezenými vámi zadanými kritérii. Pak už můžete protějšek kontaktovat či odpovídat na jeho vzkazy a dále se chovat dle libosti, třeba si domluvit okamžitou schůzku.

Protějšky lze totiž také filtrovat dle toho, jak daleko se od vás nacházejí, což je hodně podobné další oblíbené seznamce Tinder. Velmi oblíbená je funkce Chystáte se na cesty?

„Právě služební cesty jsou pro mě momentem, kdy si prostě rád odskočím. Seznamka je pro mě skvělá, protože si schůzku i ve vzdálené zemi dopředu domluvím, a pak se už můžu jen těšit,“ svěřil se nám čtyřicetiletý sales manager Tomáš. V České republice je prý své partnerce věrný, a tak se vlastně ani za nevěrníka nepovažuje…

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Služební cesty jsou pro záletníky ideální záminka, jak si někde užít, a doma se tvářit jako by nicFoto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Bezpečnost nade vše

Právě pocit bezpečí je to, čím se tyto seznamky liší od ostatních. Svěřujete jí totiž velmi diskrétní údaje, na základě kterých byste byli i vydíratelní. Další známá seznamka pro zadané VictoriaMilan se třeba chlubí tím, že lidé v ní registrovaní jsou prověřeni, a to na základě profilů na Facebooku, Google, či dokonce LinkedIn, který si lidé budují kvůli profesní kariéře! A to už jsou opravdu velmi citlivé údaje. Seznamky se ovšem honosí tím, že u nich jsou vaše data v bezpečí. Lze jim ovšem věřit?

Data unikla…

Právě seznamku Ashley Madison potkalo v roce 2015 to nejhorší. Hackeři se jim vloupali do systému a vykradli údaje o jejích uživatelích. A ty pak také zveřejnili… To mělo katastrofální důsledky, lze si jen představit, kolik rodin to asi rozvrátilo, navíc prokazatelně dva muži spáchali sebevraždu, nedokázali čelit své partnerce a ostudě…

Je tam i váš partner? Malý tip...

A jak zjistit, zda na seznamce není náhodou váš partner? Pokud se totiž podíváte na seznam možných protějšků, ani byste ho nemuseli poznat. Naprostá většina má obličej rozmazaný nebo má přes něj masku. Zkusit ale můžete jednu fintu, do formuláře pro vyzkoušení seznamky vložte partnerův e-mail. Pokud se dozvíte, že je tento e-mail obsazen, máte jasno.

Myslíte, že by se měly podobné seznamky zakázat? Bojíte se, že by tam mohl být i váš partner? Nezapomeňte se nám svěřit v diskusi!

Reklama

Související témata:

Načítám