Hlavní obsah

Slavné nevěsty 2011: Která měla nej šaty?

Foto: Isifa

Které ze slavných nevěst dáte svůj hlas?Foto: Isifa

Reklama

Jako by se se svatbami roztrhl pytel! Na to, že je teprve srpen, si své „ano“ letos řekla už pěkná řádka hvězd. A nás samozřejmě zajímá v čem! Pojďte se s námi podívat na modely slavných nevěst a nezapomeňte hlasovat pro tu, které to podle vás slušelo nejvíc!

Článek

Která nevěsta má podle vás nejkrásnější šaty? Pro hlasování stačí kliknout na fotografii vaší favoritky!

Katte Middleton v šatech Sarah Burton

Celé měsíce před začátkem svatby se řešilo, v čem Kate vyrazí k oltáři. Kdo tipoval dílnu Alexandra McQueena, tipoval správně. Dlouho očekávané šaty totiž navrhla kreativní ředitelka značky, Sarah Burton. Svatební šaty měly téměř třímetrovou vlečku (co je to ale proti princezně Dianě, která za sebou táhla metrů osm), krásné krajkové rukávky a samozřejmě i ručně vyšívané detaily. Baví vás styl mladé vévodkyně? Podívejte se na článek Čtenářku jsme oblékli jako Kate Middleton!.

Lilly Allen a závoj z roku 1920

Tradiční šaty zvolila i britská zpěvačka Lilly Allen, které se pod svatebním modelem rýsovalo těhotenské bříško. Přestože se šuškalo, že Lilly oblékne šaty značky Chanel, dala nakonec přednost francouzské návrhářce Delphine Manivet. Krajkovaný model doplnil závoj z roku 1920.

Monacká kněžna má styl

Svatební šaty monacké kněžny Charlene pocházejí z dílny jejího oblíbeného návrháře Giorgia Armani, respektive jeho Haute Couture podznačky Armani Privé. Prudce elegantní model údajně zdobilo až 40 000 krystalů značky Swarovski a 20 000 perliček. To, že má Charlene smysl pro styl, dokazuje i její umístění na seznamu nejlépe oblékaných žen.

Chválená i odsuzovaná Kate Moss

Šaty inspirované vintage stylem, které oblékla módní ikona Kate Moss, jsou bezesporu nádherné a zaslouženě získaly ovace. Rozruch vzbudil jen jejich tvůrce, který je momentálně na černé listině, John Galliano. Ten totiž v podnapilém stavu vykřikoval, že miluje Hitlera a že je škoda, že rodiče jedné z návštěvnic baru, se kterou se nepohodl, neskončili v plynu.

Princezna Nathalie

Princezna Nathalie je neteří dánské královny Markéty II. Stejně jako Kate i ona zvolila model se zahalenýma rukama, který jí zhotovil dánský návrhář Henrik Hviid. Doplňovala ho korunka z roku 1904, se kterou se předtím vdávala nejen matka princezny, ale i samotná královna.

Zara Phillips potěšila babičku

Královská rodina letos o svatby opravdu neměla nouzi. Po Kate Middleton se vdávala i vnučka královny Alžběty II., Zara Phillips. To, že má na Zaru babička velký vliv, se projevilo i při výběru šatů. Oblékla se totiž do modelu návrháře Stewarta Parvina, který je velkým královniným oblíbencem.

Alena Šeredová podpořila českou tvorbu

Ačkoli žije Alena Šeredová v Itálii, při výběru svatební róby sáhla po tuzemské tvorbě. O její šaty se totiž postarala návrhářka Camilla Solomon. Model byl jednoduchý, s hlubším dekoltem a zdobením. Chybět nesměl ani dlouhý závoj lemovaný krajkou. Příjemná klasika, nebo nuda?

Ve kterých z šatů byste se s chutí vdaly a které byste nebraly ani za nic? Budeme se těšit na vaše názory! Pro hlasování stačí kliknout na fotku vaší favoritky!

Reklama

Související témata:

Načítám