Hlavní obsah

Valentýn: 5 sexy dárků, které si můžete rozbalit i před dětmi

Foto: thinkstock

Překvapte valentýnským dárkem, který si oba opravdu užijeteFoto: thinkstock

Reklama

Valentýnský večer může být jako každý jiný. Nebo? Spojte v tento den romantiku s erotikou a darujte sobě i jemu rozkošný dárek! Tyhle lechtivosti jsou tak něžné a láskyplné!

Článek

Nevěříte, že se dá láska vyjádřit sexy dárkem? Takovým, který je výmluvný a užitečný zároveň? Těchto 5 věcí vás přesvědčí o svých kvalitách!

1. Začátek: Krytky na prsa

Muže láká střízlivá nahota, taková, která jim dává prostor pro představivost. Proto s tímto dárkem určeným pro vás oba nemůžete šlápnout vedle. Samolepicí ozdoby na bradavky (Nippies – Print Red Hot Lips Heart) ve tvaru srdce zakryjí vše potřebné, ale zároveň působí dráždivě. Jak se aplikují? Přiloží se na suchou pokožku a přitlačí. Pak můžete ukazovat svoje křivky buď jenom jemu, nebo spolu vyrazte na večeři. Halenka či tričko bude poodhalovat vaše tajemství! A kolik za to? Dva páry přijdou od 159 do 239 korun. Hezký dárek pro oba, ne? Mrkněte se do nejbližšího sexshopu!

2. Pro zahřátí: Hříšné pero

Až se vrátíte z večeře, rozbalte si další pozornost s vůní máslového karamelu, hořké čokolády nebo jahod. O čem je řeč? Bijoux Indiscrets Poeme Wild 50 ml (359–550 korun) neboli něco jako jedlý inkoust vyloženě vábící k psaní vzkazů, nesplněných přání a sexy nabídek na holé tělo. Zvědavost velká, ovšem děti ještě nespí? Nevadí! Elegantní skleněná dóza s přiloženým psacím brkem v nikom nevzbudí vlnu opovržení nebo otázek. A roztomilá zvířátka nebo další kukuče na obličej přece můžete namalovat nejprve jim. Tu lechtivou část si necháte na později… Co třeba před masáží?

3. Zákusek: Sladký raut

Loveness Tasty Kiss Oil 100 ml (399 korun) je jemný olej symbolizující pikantní hostinu. Kdo by taky odolal masáži a ústní péči v jednom? Můžete se vystřídat v pořádném promnutí svaloviny i orální cestě kolem světa. Jazyk se určitě nenechá dlouho přemlouvat, až okusí opojné aroma lesního ovoce! Slízávat tuto pochoutku z vašich pahorků i nížin pro něj bude skvělým zážitkem. A vy? Dostanete neodolatelnou chuť věnovat mu orální sex! A až se role otočí, završíte svoji převahu překvapením.

4. Tajný triumf: „Forma na buchtu“

Praktická a jednoduše použitelná šablonka Ladyshape Heart na holení ženského klínu (199–319 korun), díky níž se vaše chloupky usměrní do tvaru srdíčka, je přesně to, co v den lásky potěší nejedno mužské oko. Může se pro vás stát součástí společných hrátek, předehry i laškovné hygieny. Stačí ji přiložit k tělu za tvarovanou rukojeť, oholit a nastavit zvědavým pohledům. Stále to ale není vše!

5. Cíl: Vibrátor do kabelky

Mezi další diskrétní balíčky, jejichž tajemství se může poodhalit téměř před kýmkoli, patří Powerbullet Breeze Flow – vibrátor s květinovým vzorem (již od 240 korun). Je štíhlý, elegantní, nenápadný, účinný a kvalitní. Nikoho by nenapadlo, že to není tužka! Ta ale obyčejně nemá tři stupně regulace výkonu, tlačítko na ovládání, 1,6 centimetrů v průměru a délku 12,7 centimetrů. Tohle „tintítko“ je rozhodně víc multifunkční. Bez ohledu na to, jestli řádí ve vašem klíně nebo mezi jeho stehny, můžete se spolehnout na jeho lásku k vám. A potěšení je o to větší, že se o ni máte s kým podělit. Hezkého Valentýna!

Napište nám, kterou věcičku si na zítra pořídíte!

Reklama

Načítám