Hlavní obsah

Vášnivé léto: Milujte se venku!

Foto: Thinkstock

Milování v přírodě má svůj půvabFoto: Thinkstock

Reklama

Krásné počasí přímo vybízí využít příležitosti k milostným hrátkám. V lese? U propasti? Na louce? Proč ne! Dobrodružstvím se nikdy nic nezkazí! Když tedy budete mít obě ruce na volantu…

Článek

Při jízdě autem a pohledu skrze okénko do krajiny je všem jasné, že sluníčko ven láká každého, od pejskařů po zamilované, kteří se již těší, až budou moci naplno rozprostřít své deky na louky a pláže a otevřít piknikové koše v zapadlých místech doufajíce v soukromí a klid. Ano, přichází doba snadných vyhrnování sukní, jiskřivých doteků a „všudemožného“ sexu. Jestli si ovšem dáte pozor a vyhnete se střetu se strážci zákona, kteří sice mohou mít pochopení pro choulostivé situace, ale spolehněte se na to, že? A kdo by pak s nimi řešil skřípnutí vlasů do poklopce protějšku v momentě, když se jeden z hlavních aktérů snaží svírat volant a zároveň se vyhýbat protijedoucím vozidlům? Policejní passat bude vždy rychlejší než ejakulace, to je prostě zákon.

Vzrušením podpoříte partnerské pouto

Ale vždy může být příjemné zavzpomínat si na vydařený sex o několik let později, kdy na vás místo vaší lásky se stejným nadšením hopsají děti. A čím déle s partnerem život sdílíte, tím jsou podobné historky a vzpomínky živější. Ovšem posláním je nejen si chvilky užít, ale také situaci nevyhrotit a zůstat takříkajíc v celku, aby se vůbec v budoucnu mělo na co vzpomínat. Takže ukájení choutek v autě je nejlepší, když stojí (to auto).

Mnozí se klidně pomilují na místech, kde jsou středem pozornosti. Je to vynikající způsob, jak odtud odradit lidi a naznačit všem návštěvníkům rybníka, vlakových kupé, Macochy, veřejných toalet a front u výdejních okének fastfoodů, že vy jste první na řadě. Má to zkrátka stejný účinek jako lepra – všichni budou křičet, ale vzdálí se.

Foto: Thinkstock

Zadní sedadla aut by mohla vyprávět...Foto: Thinkstock

Co s sebou vozit v autě?

My ale spíš dáváme přednost místům klidnějším, odlehlejším, musí nám postačit vlastní zahrady či zapadlé kouty lesíků. Vydáte-li se objevovat další možnosti, či jen se znuděným pohledem z auta zkonstatujete, že tady „by to možná šlo“, mějte po ruce deku nebo dvě velké osušky a v období svědivých bodanců i repelent proti hmyzu. Zásadně nezapomínejte na lubrikační prostředek, který vám bude k užitku hned dvojím způsobem: zvlhčí intimní partie a vyhlásí válku zrníčkům, jež se na plážích a říčním břehu i přes velkou opatrnost dostávají do klína.

Jaký olej se hodí do vody?

Pokud neodoláte hrátkám ve vodě, za které vyhazují z aquaparků a termálních bazénů (pozor na podvodní kamery), vybavte se kokosovým olejem, neboť voda zbavuje tělo poševních sekretů, které jste si při mazlení pracně vytvořila. Právě kokosový olej je výborná pomůcka pro opětovné mokro!

Na výlet za účelem milostných chvilek si oblečte něco, co se nemusí svlékat vůbec nebo co maximálně nahraje situaci snadnou manipulací. Třeba pod dlouhé volné šaty si nebudete muset oblékat vůbec nic kromě parfému na pokožce. (Aspoň se vyhnete otlačeninám od spodního prádla. A luftování podvozku vám taky prospěje.)

A pak už jenom pozor na nechtěné těhotenství a nezvané návštěvy! Sexu a slunnému počasí zdar!

Reklama

Související témata:

Načítám