Hlavní obsah

10 situací, v nichž jsou muži neodolatelně roztomilí

Foto: Profimedia

Jsou situace, v nichž jsou pánové ztělesněním roztomilostiFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umí vás naštvat, občas kvůli nim pláčete, ale také vás dokážou rozesmát a dodat vám pocit bezpečí. Své muže prostě milujete a bez nich by to nebylo ono. Navíc jsou situace, kdy jsou opravdu roztomilí!

Článek

Samozřejmě ne všechny body sedí na každého muže, ale obecně lze říci, že tohle je deset situací, při nichž bývají muži opravdu roztomilí. Jsou to ty chvíle, kdy se při pohledu na svého partnera usmíváte a říkáte si „bože, ten je dokonalý“.

1. Muži a kosmetika

Většina mužů prostě nikdy nepochopí, proč je noční krém důležitější než denní, nikdy si nezapamatuje, jaký typ pleti máte, a vždycky si informaci o vysokém podílu vody v krému vysvětlí tak, že je šizený. Přesto, když vás chce potěšit, vyráží do pro něj naprosto neznámého světa plného nástrah.

2. Muži a domácí práce

Jsou samozřejmě pánové, kteří mají péči o domácnost v malíčku, ale pro většinu z nich je to jen velmi příležitostná činnost. Ale protože své ženy milují, občas se snaží pomoci. Jenže, jak to udělat, když třeba nemají ponětí, kde je vysavač či mop? No není pak roztomilé sledovat, jak se nesmělým pohledem snaží vytipovat to nejpravděpodobnější místo úkrytu a zároveň u toho nepřijít o chlapskou rozhodnost?

Foto: Profimedia

Já ti pomůžu, lásko! Ale opravdu děkuju, žes mi našla žehličku...Foto: Profimedia

3. Muži a hry s dětmi

Tohle si prostě musíte přiznat. Možná jste přebornice ve skládání lega, pohádky z oblíbené knížky vaší ratolesti znáte nazpaměť, ale na to, jak váš muž dokáže změnit obývák v nebezpečnou džungli nebo zahradu v závodní okruh pro formule jedna, nemáte.

4. Muži a nestandardní situace

Každý se občas musí postavit drobným nečekaným komplikacím. A v jejich řešení jsou muži neskonale vynalézaví a roztomilí. Oni dokážou v lese najít nejlepší list na utření zadečku dítěte, protože není k dispozici toaletní papír, je napadne udělat z náhradních slipů synkovi čepičku na hlavu, protože tu jste zapomněli.

5. Muži a nemoc

Za normálních okolností jsou muži ti odvážní, nebojácní a silní. Oni se jdou uprostřed noci podívat, jestli ty zvuky, co jste slyšela, nejsou zloději. Oni odnosí těžké tašky a posekají obrovskou zahradu, aniž by se zadýchali. Ale jakmile dostanou rýmu, nebo nedej bože i kašel, kámen (natož vy) by se nad jejich utrpením ustrnul.

6. Muži a chvála

Každá žena ví, že muži potřebují pochvalu stejně jako vzduch. Ale občas zapomenete. Zhltnete večeři, co uvařil, protože máte fakt hlad, a v té euforii ani neregistrujete, jak se připomíná: „Dal jsem tam parmezán, cítíš ho tam?", „Jsem to maso dusil skoro tři hodiny, je to znát, viď?“, „Všechno je to z čerstvých surovin, to je hned jiná chuť, co?“

Foto: Profimedia

Když ho nepochválíte, připomene se. A věřte, že opravdu vtipným způsobemFoto: Profimedia

7. Muži a dětinskost

Váš muž koupil synovi nový vrtulník na dálkové ovládání a vy jen s úsměvem sledujete, jak za ním venku nadšeně běhá. Ne vaše dítě, ale váš muž! Pánové jsou naprosto nepřekonatelní v tom, jak si umí hrát, jak se během chvilky dokážou změnit v dítě, které se raduje z nové hračky.

8. Muži a průšvihy

Je jedno, co to je. Jednoduše něco pokazil, má tak trochu průšvih a moc dobře to ví. Ale jak moc se zlobíte, jak vehementně by se měl omluvit, je potřeba koupit kytku, nebo to půjde i bez ní? Sypat si popel na hlavu, nebo dělat jakože se nic nestalo? To jsou dilemata, která řeší. A nejspíš netuší, že ta jeho nejistota bývá tak roztomilá, že vy už se dávno nezlobíte.

9. Muži a soutěživost

Jasně, v určitých oblastech je třeba umět si jít za svým a vyhrávat. Ale proč je tak zásadní porazit Frantu ve fotbálku na hřišti u hospody nebo proč ho tak vytáčí, že synovi v Člověče, nezlob se! padají pořád šestky? Mužská soutěživost nemívá hranice a jejich snaha vyhrát piškvorky nad sousedovic Fanouškem bere dech.

10. Muži a nešikovnost

Nemáme na mysli schopnost přivrtat poličku, jde spíš o drobnější manuální činnosti, jako například učesat dcerce copánky, zapnout jí knoflíčky na šatičkách, ustlat postel či pověsit prádlo. To umí málokterý muž. Ale když pak v těchto chvílích dojde k mixu bodu 2, 4 a 8, je to více než roztomilé.

A ve kterých situacích je nejroztomilejší váš muž?

Související témata:

Načítám