Hlavní obsah

12 mužů, na které se stačí podívat a zlepší se vám nálada!

Foto: Isifa

Jen si představte – vejdete do ložnice a tam – Gabriel AubryFoto: Isifa

Reklama

Jistě byste z hlavy vyjmenovaly alespoň tři světové topmodelky. Vzpomněly byste si ale na některého ze slavných modelů? Jestli ne, pak vám dnes dáme šanci poznat špičku mezi nimi.

Článek

Těžko říct, jestli je na dráhu modelingu dovedla chuť ukázat své krásné tělo, přemíra marnivosti, nebo prostě jen náhoda. Těchto dvanáct krasavců se objevuje v kampaních předních značek a návrhářů. Pojďme se na ně podívat zblízka.

David Gandy

I po třicítce je David Gandy jedním ze špičkových světových modelů. Velmi často ho uvidíte v kampaních Dolce & Gabbana, Zara. Proslýchá se, že právě díky němu prudce stoupl odbyt spodního prádla, jehož kampaň nafotil… Upřímně – ani se nedivíme, muže s jeho tělem by chtěla ve spodním prádle vidět každá z nás.

Foto: Archiv redakce

Nedivíme se, že všichni chtějí prádlo a parfémy, které propaguje David GandyFoto: Archiv redakce

Garrett Neff

Na módním nebi se sedmadvacetiletý Garrett objevil v roce 2008 a okamžitě si získal přízeň návrhářů, jako je Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger a Louis Vuitton nebo značka Benetton. Proslul jako muž s přímo božským tělem, takže není divu, že ho bylo brzy plno v prestižních reklamách na spodní prádlo Calvin Klein.

Foto: Isifa

Garrett Neff je oblíbencem návrhářů nejen pro svou přímo božskou figuruFoto: Isifa

Taylor Fuchs

Šestadvacetiletý Kanaďan Taylor se může pochlubit, že už je naprosto samozřejmou součástí každé velké přehlídky značek, jako jsou Dolce & Gabbana či Gianfranco Ferré. Podle informací ze životopisu využívá svých 188 centimetrů nejen na přehlídkovém mole, ale i při hraní basketbalu a volejbalu, které mu možná dopomáhají ke skvělé stavbě hrudníku a paží.

Foto: Archiv redakce

Kanaďan Taylor Fuchs rád předvádí, ale i sportujeFoto: Archiv redakce

Mathias Lauridsen

Devětadvacetiletý Dán vypadá stále jako nesmělý chlapec až sošných rysů, se zamyšleným intelektuálským pohledem studenta teologie. Ve světě modelingu už je ale velmi zkušeným hráčem a mohly jste ho vidět v kampaních a na přehlídkách tak známých značek, jako je Christian Dior, Hermès, Calvin Klein, Gucci, Boss, Valentino, Jil Sander, Anna Sui, Perry Ellis a další.

Foto: Isifa

Jestli jste na zajíčky, pak nepřehlédněte Mathiase LauridsenaFoto: Isifa

Jon Kortajarena

Skoro 190 centimetrů, španělský temperament čouhající z pohledu zelených očí, znamení Býka. To je stručná charakteristika další hvězdy módního světa. K modelingu se dostal náhodou, když šel na přehlídku doprovodit svého kamaráda. Chápeme, že po něm znalci z oboru ihned skočili… no a dál už to je klasický příběh o Popelákovi, který v Paříži ke slávě přišel.

Foto: Isifa

Jon Kortajarena oslňuje vzhledem divokého ŠpanělaFoto: Isifa

Tomáš Školoudík

Mezi špičku mužského modelingu se dostal i tento Čech. Castingy začal obcházet v osmnácti a po pár letech se stal tváří (či spíše tělem) v kampani na spodní prádlo Emporio Armani, kterou údajně vyfoukl takovému esu, jako je David Beckham. Jak se na fotkách můžete přesvědčit, tenhle chlap má opravdu co nabídnout, takže se těšíme na jeho další kariéru.

Foto: Archiv redakce

Tomáš Školoudík patří mezi světovou špičku modelinguFoto: Archiv redakce

Gabriel Aubry

I když mu čtyřicítka klepe na čelo (je mu 37), ohlédly bychom se za ním. Kanaďan Gabriel Aubry se objevuje nejen na molech a v reklamních kampaních, ale také v bulváru. A to hlavně na fotografiích se svou dcerou Nahlou, kterou má s Halle Berry. S ní se sice velmi bouřlivě rozcházel, hádal, a dokonce soudil, až snad nakonec našli společnou řeč právě kvůli malé dceři.

Foto: Isifa

Gabriel Aubry, bývalý partner Halle BerryFoto: Isifa

Sean O´Pry

Když mu bylo sedmnáct, oslovili ho vyhledávači talentů, kteří našli jeho fotky na internetovém profilu. Pak už to šlo poměrně rychle a začal se objevovat na titulních stránkách nebo v kampani značky Trussardi. V roce 2009 ho časopis Forbes vyhlásil nejúspěšnějším modelem roku a na vrcholu se drží stále. Není divu, když se o něm říká, že na fotkách prostě neumí vypadat špatně!

Foto: Archiv redakce

Sean O´Pry prý neumí na fotkách vypadat špatněFoto: Archiv redakce

Simon Nessman

Za svou kariéru zřejmě vděčí sestře svého kamaráda, která jeho fotky poslala do kanadské modelingové agentury. Zaujal natolik, že dostal práci od mnoha módních řetězců a značek – jako například GAP, Givenchi a Giorgio Armani. Svou postavu a kondici si udržuje oblíbenými sporty – basketbalem a surfováním.

Foto: Archiv redakce

Simon Nessman vděčí za kariéru náhoděFoto: Archiv redakce

Clement Chabernaud

Jeho hvězda začala zářit už v dětské modelingové agentuře, když ho v šestnácti oslovili naháněči na ulici. Hvězdou světových značek se stal rychle poté, když předváděl pro značku Dior a Jil Sander. Clement miluje lyžování, jízdu na kole, hudbu, ale prý i nicnedělání… a jistě i svou přítelkyni, se kterou momentálně žije v romantické Paříži.

Foto: Isifa

Clement Chabernaud začal s modelingem už jako dítěFoto: Isifa

Mark Vanderloo

Jestli jste někdy přemýšlely, jak by vypadal Ken od Barbie, kdyby ho nechali výrobci hraček zestárnout, tak se podívejte na tvář tohoto pětačtyřicátníka. Vypadá stále výborně, takže je rozhodně nač se dívat, což si evidentně myslí i zástupci módních značek, od kterých dostává stále práci – za posledních pár let fotil pro DKNY, H, Calzedonii a letos jste ho mohly vidět v modelech Boss Black.

Foto: Isifa

Mark Vanderloo byl nejoblíbenějši před pár desítkami letFoto: Isifa

Adam Senn

Tenhle krasavec prošel nejen mnoha kampaněmi, ale náručemi známých žen – byl milencem Lindsay Lohan a Madonny. A jak si udržuje svou dokonalou postavu? Jeho rada zní: pravidelné hraní golfu a pětkrát týdně posilovna. Takže můžete tento recept vyřídit doma… Ovšem k takovému zápřahu je nutné mít dobrou motivaci – například focení pro Dolce & Gabanna nebo Valentino.

Foto: Archiv redakce

Adam Senn prošel ložnicemi slavných ženFoto: Archiv redakce

Tak co, jak se vám líbí mužské hvězdy módních přehlídek a kampaní? Napište nám!

Reklama

Načítám