Hlavní obsah

3 kroky správného použití pleťového oleje

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Vylepšete svou každodenní péči proti vráskám čistě přírodní směsí, které dodávají sílu ty nejúčinnější rostlinné olejeFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Zpevňující pleťový olej s granátovým olejem dokáže bojovat s negativními dopady znečištěného životního prostředí na pleť. Obsahuje výživné složky, které dodají pleti energii a zanechají ji zářivou a hebkou.

Článek

Pleťové oleje dokážou s pokožkou hotové zázraky! A náš olej z granátového jablka je tím nejlepším příkladem. Vyživuje i zpevňuje pokožku, a navíc se rychle vstřebává, aniž by na kůži zanechával nepříjemný mastný film.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Luxusní pleťový olej je nabitý účinnými látkami, které pleti dodávají intenzivní výživu a okamžitě ji rozzáříFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Víte, jak nejlépe používat pleťové oleje? 

Díky osmi vysoce kvalitním organickým olejům chrání Zpevňující pleťový olej pleť před negativními dopady znečištěného životního prostředí. Zároveň dodává kůži pořádnou dávku energie, díky které je zářivá a hedvábně hebká. Aplikace oleje je přitom tak jednoduchá… Můžete ho použít ráno i večer, samostatně jako speciální péči nebo přidat pár kapek do denního či nočního krému.

Krok 1

Začněte ráno intenzivní péčí, která pleť rozzáří na celý den. Opláchněte obličej a smyjte tak poslední stopy po spánku, poté ošetřete citlivou oblast kolem očí naším Zpevňujícím očním krémem. Na prsteníček naneste množství o velikosti hrášku a jemně krém vklepejte do pokožky kolem očí. Poté ho od vnitřního koutku oka přes oblouk obočí až po vnější koutek oka jemně rozetřete.

Krok 2

Následně použijte Zpevňující sérum, které pokožku hydratuje a připraví ji na následnou péči. Kápněte si malé množství séra do dlaní a třením ho v nich rozehřejte. Pomocí lehkých pohybů ho vklepejte do pokožky obličeje. Začněte od čela a nosu, pokračujte přes tváře a krk až po dekolt.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Pleť po čtyřicítce už trápí první vrásky, ale ještě je poměrně mladá. Pro vyživení takové pleti je tu zpevňující péče s výtažkem z granátového jablkaFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Krok 3

Naneste pár kapek Zpevňujícího pleťového oleje na ukazováček, načež se jím dotkněte čela, nosu, brady a tváří. Zbylý olej třením rozehřejte v dlaních a jemnými pohyby ho naneste na obličej – pohybem zevnitř ven. Začněte středem obličeje a pokračujte přes krk až po dekolt, který šetrně masírujte zleva doprava a poté zprava doleva. Pokud byste své pleti rádi dopřáli opravdu intenzivní péči, naneste na ni olej těsně před spaním a nechte ho působit celou noc.

Foto: Weleda, spol. s.r.o.

Zpevňující pleťový olej granátové jablko si dokáže poradit i s hlubšími vráskamiFoto: Weleda, spol. s.r.o.

Bonusový tip

Pokud chcete dosáhnout maximálně možné výživy, smíchejte zpevňující pleťový olej s denním nebo nočním krémem. Směs poté aplikujte jemnými pohyby na obličej, přičemž postupujte od středu obličeje směrem ven.

Zpevňující pleťový olej můžete použít také jako podklad pod make-up. Více informací najdete na Weleda.cz.

Reklama

Načítám