Hlavní obsah

3D povlečení – originální vzhled za dostupnou cenu

Foto: rodinnebaleni.cz

rodinnebaleni.czFoto: rodinnebaleni.cz

Kvalitní spánek se neobejde bez příjemného ložního prádla. Důležitý je materiál i vzhled lůžkovin.

Článek

Nové speciální technologie na výrobu lůžkovin s 3D motivy dávají vzniknout jedinečným designům. Rozdíl oproti klasickému provedení spočívá především ve výrobě, tedy způsobu tisku designu samotného. Nový postup používá tzv. virtuální šablony, díky kterým vznikají prostorové 3D vzory.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D povlečení LEKNÍNFoto: rodinnebaleni.cz

Povlečení s 3D motivem nabízí jedinečný vzhled do každé ložnice

Pro letošní rok patří mezi největší trendy motivy, které vypadají jako živé. Probouzet se můžete v povlečení s květinovým vzorem nebo tropickými listy. Pokud dáváte přednost motivům pro klidný spánek, najdete několik variant zobrazující kapky vody nebo noční oblohu v tlumených barvách. Výjimkou nejsou ani dětské potisky, zvířata nebo městská panoramata.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D povlečení MANDALAFoto: rodinnebaleni.cz

Jak si vybrat správné povlečení?

Základním kritériem je materiál. Vybírejte podle přesné velikosti polštáře i peřiny. Nejpříjemnějším materiálem je mikrosatén, ze kterého je většina 3D povlečení vyrobena. Jedná se o materiál hebký, savý a prodyšný. Nezpůsobuje nadměrné pocení a drží si svůj tvar i barvy.

Speciální údržba není třeba

Doporučená teplota praní povlečení 3D je 40 °C. Před vložením do pračky jej obraťte naruby a zapněte. Sušení v sušičce nedoporučujeme. Pokud přesto budete sušit, zvolte program s nízkou teplotou. Abyste si ve své ložnici udrželi hygienickou čistotu lůžkovin, je dobré měnit prostěradlo i povlaky jednou za 14 dní.

Foto: rodinnebaleni.cz

3D povlečení FOTBAL 4Foto: rodinnebaleni.cz

Nakupujte online pouze u ověřených e-shopů

Za nákupem kvalitního ložního prádla už nemusíte do kamenných prodejen. Velké množství barev, vzorů a materiálu nabízí například e-shop RodinneBaleni.cz ve kterém zakoupíte produkty od české značky XPOSE. V tomto internetovém obchodě najdete také aktuální nabídku povlečení 3D v akci za příznivé ceny. Výhodou tohoto e-shopu je prodloužená lhůta 50 dní na vrácení zboží, kterou pro své zákazníky nabízí.

Reklama

Načítám