Hlavní obsah

4 známky toho, že váš přítel do vás rozhodně není blázen!

Foto: Thinkstock

To, že s vámi randí třeba několik měsíců, nemusí nic znamenat. Jde o to, jak moc je do vás blázenFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodíte spolu nějaký čas, je to fajn, je vám s ním dobře, ale pořád cítíte určitou nejistotu. Myslí to se mnou vážně? Miluje mě? Nebo mě bere spíš jako příjemné povyražení? Víme, jak to poznat!

Článek

Ne vždy jde o lásku jako trám. Stává se, že spolu lidé jen tak randí, tráví příjemné chvilky, užívají si sexu, ale nijak vážně to neberou. Když je to oboustranné, nebývá to problém. Ale co když jste zamilovaná až po uši, ale ten druhý si s vámi jen tak „hraje“? Jak to poznat? Zeptali jsme se mužů, jaký je rozdíl v jejich chování vůči ženě, do níž jsou blázni, a s níž naopak žádné dlouhodobé plány nemají.

Ruší rande

Už několikrát se vám stalo, že váš přítel zrušil naplánované rande? Prostě mu do toho něco vlezlo, jednou to byla neodkladná práce, po druhé na něj lezla nějaká choroba a potřetí byl strašlivě unavený?

Věřte, že kdyby z vás šílel, všechny tyhle „překážky“ by ochotně překonal, jen aby mohl být s vámi. „Svoji přítelkyni miluji, a když s ní mám někam jít, nemůžu se dočkat. A snad ani kvůli zápalu plic bych rande nezrušil. Předtím jsem ale chodil se slečnou, do které jsem tak zakoukaný nebyl, a když jsem měl možnost lepšího programu, neměl jsem problém schůzku zrušit i na poslední chvíli,“ přiznává jednatřicetiletý Michal.

Foto: Thinkstock

Stává se, že mu do vaší schůzky něco vleze a on ji zruší? To není dobré znameníFoto: Thinkstock

Neznáte jeho kamarády

Přestože se znáte už třeba několik měsíců, neznáte ani jednoho jeho kamaráda. Když s nimi někam jde, nikdy neřekne, abyste se přidala. I když třeba přítelkyně ostatních mužů se akce bez problémů účastní.

Je to další známka toho, že tenhle muž do vás rozhodně blázen není. „Když je chlap zamilovaný, chce se se svojí holkou pochlubit. Takže ji kamarádům určitě představí. Pro mě osobně je navíc fakt důležité, aby se moje slečna s kamarády znala, rozuměla si s nimi, prostě byla součástí party. Teda, když s ní ve svém životě doopravdy počítám,“ říká třicetiletý Lukáš.

Nejasné odpovědi a plány

Když spolu dva lidé chodí, jsou zamilovaní a myslí to vážně, je více než logické, že mají nějaké společné plány. Pokud to ale zas tak žhavé není, budoucnost se neplánuje příliš snadno.

Všímejte si, jak vám přítel odpovídá na otázky či narážky typu „Kam pojedeme v létě?“, „Co uděláme s Vánoci?“ a podobně. „Jakmile je to samé ,nevím´, ,uvidíme´, ,netuším, kolik mi zbude dovolené´, neměla by si od toho slečna raději nic slibovat. Je to drsné, ale je to tak. Dovolené, společné Vánoce, bydlení a podobně chlapi plánují fakt jen s holkami, z nichž se jim točí hlava,“ říká dvaatřicetiletý Petr.

Foto: Thinkstock

Zamilovaní lidé plánují dovolené, společné bydlení, prostě budoucnost. Když chybí láska, chybí i plányFoto: Thinkstock

Žádné osobní věci

Porozhlédněte se po svém bytě a spočítejte, kolik osobních věcí u vás váš přítel má. A nepočítáme zubní kartáček nebo parfém, který jste mu sama pořídila. Zaměřte se na věci, které si u vás nechal sám a záměrně, například náhradní spodní prádlo a ponožky, čistou košili a kravatu, pyžamo, rozečtenou knížku a podobně.

Přestože u vás přespává celkem často, nic z uvedených věcí si u vás nenechává? Špatné znamení! „Je to spíš podvědomé, ale pravda je, že u bývalé přítelkyně, s níž jsem to vlastně nikdy nemyslel úplně vážně, jsem si nic moc nenechával. Všechno jsem neustále převážel mezi svým a jejím bytem,“ potvrzuje pětatřicetiletý Martin.

Máte podobné zkušenosti?

Reklama

Načítám