Hlavní obsah

Pět nej poloh při sexu 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milovat se tváří v tvář přináší rozkošFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Jak se nejraději milujeme? Kolik poloh vystřídáme během jedné soulože a čím se dají okořenit?

Článek

Páry při milování vyzkoušejí dvě až pět poloh (nejčastěji tři), přičemž jich je dosud evidováno celkem šest set. Kde se vzalo tohle číslo? O úhel nebo centimetr vedle a už má původní pozice svůj nový název. Nebudeme se zabývat statistikami ani chodit okolo horké kaše - nejoblíbenějších poloh je ve skutečnosti pět. Proč jsou populární, co se na nich komu líbí a jak je vylepšit?

Misionářská poloha

To je ta, se kterou člověk začíná svůj sexuální život a zpravidla taky na stará kolena končí. Popis klasický: Žena leží na zádech s roztaženýma nohama a muž leží na ní. Důvod obliby u žen: Romantika, pohledy z očí do očí, možnost reagovat na výrazy partnerovy tváře, volné ruce a malá fyzická aktivita, která dovoluje soustředit se více na vlastní prožitky. Vleže vypadá bříško ploché, takže i estetická stránka má svoji důležitost. Důvod obliby u mužů: Jsou nad věcí, ovládají situaci i hloubku průniku včetně rytmu soulože, mohou se dívat na poprsí partnerky a taktéž sledovat, jestli se jí milování líbí či jak se sama hladí a dráždí. Jak ji vylepšit: Podložit si zadeček polštářem nebo přitáhnout kolena k bradě.

Zezadu

Poloha probouzející zvířecí instinkty působí na muže jako býk na červenou muletu. Žena poddajně klečí na všech čtyřech zády ke svému milenci, který do ní rovněž vkleče proniká a přidržuje si ji za hýždě nebo volnýma rukama hněte její ňadra. Důvod obliby u žen: Podrobení se partnerovi, odevzdanost, hluboké proniknutí a prsy špičkou dolů (větší prokrvení zvyšuje citlivost bradavek). Důvod obliby u mužů: Rozdmýchává v nich oheň, dovoluje mít nadřazenou moc, umožňuje dívat se na zasouvání penisu do pochvy. Dominance, chlípnost a prostor pro fantazii je přivádějí do extáze. Na některé muže působí tato poloha tak, že když nevidí do tváře své partnerky, mohou si místo ní vybavit zbývající 3 316 340 000 žen žijících na této planetě (samozřejmě i ženy si mohou představit, že kolega v práci nebo Roman Šebrle stojí za hřích, jen je tyhle fantazie napadají výrazně méně než pány). Jak ji vylepšit: Potrápením svého bodu G, který je v této pozici snadněji dohledatelný, neboť pyj se dotýká přední poševní stěny.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I ženy si rády určují pravidlaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Žena nahoře

V této poloze muž leží na zádech a partnerka si na něj obkročmo sedne buď tváří v tvář, nebo naopak. Pokud se partner nehýbá, skonal štěstím a přišel na to, co znamená výraz „pohled pro bohy". Důvod obliby u žen: Určení pravidel, svoboda, volné ruce, rozhodování o rozkoši obou, měnění úhlů, udávání tempa. Důvod obliby u mužů: Předání iniciativy, dokonalý výhled na celou akci i milenčina tajná místa, možnost stimulace partnerčiných prsou i poštěváčku. Jak ji vylepšit: Při jízdě na milencově penisu se při pohybu dolů rozvlňte v bocích a zadečkem opište pár kruhů. Nemusíte být žokej Váňa, abyste se, vavřincem ověnčená, stala hvězdou dne. Pobídnout svého koně ve slabinách určitě taky dokážete na výbornou.

Související témata:

Načítám