Hlavní obsah

5 ověřených tipů, jak se seznámit online

Foto: ELITE Date s.r.o.

Seznamování na internetu je IN! Na prémiové seznamky se registrují denně stovky až tisíce nových uživatelůFoto: ELITE Date s.r.o.

Chcete se seznámit, ale nevíte jak? Máme pro vás zaručené tipy, díky nimž potkáte během krátké chvíle toho pravého. Budete-li se našich rad držet, zjistíte, že seznamování na internetu opravdu funguje!

Článek

Že už jste seznamování na internetu kdysi dávno zkoušela, ale bez úspěchu? Vytvořte si nyní profil přesně podle našich rad a uvidíte, že se zájemci o seznámení s vámi jen pohrnou!

Tip 1 – Výběr seznamky nepodceňujte

Základem úspěchu je vždy správné rozhodnutí. A tím je v tomto případě výběr online seznamky. Nejprve si ujasněte, zda hledáte partnera pro vážný vztah, otce pro své děti, kamaráda na povídání nebo muže pro nezávazný sex. A podle toho si vyberte internetovou seznamku. Toužíte-li po vážném vztahu, zaregistrujte se zdarma na nejkvalitnější českou online seznamku ELITE Date! ELITE Date není seznamkou pro každého. ELITE Date je seznamkou pro ty z vás, které hledají partnera na úrovni.

Tip 2 – Profil musí být originální

Nudných a zcela nezajímavých profilů najdete na seznamkách nespočet. Chcete-li „vyčnívat z řady“, vytvořte si takový profil, kterého si každý všimne. Jedině tak získáte možnost seznámit se s celou řadou zajímavých mužů. Vyzdvihněte své přednosti. Nebuďte pesimistická. O takové ženy nikdo nestojí. Z profilu musí být cítit optimismus a chuť do života. Hoďte za hlavu svou minulost, žijte přítomností a budoucností! Nezní lépe věty: „Mám mapu, auto a chuť vyrazit si na výlet. Pojedeš se mnou?“ než věta typu: „Jsem zklamaná životem, na lásku už nevěřím.“?

Foto: ELITE Date s.r.o.

Na nejkvalitnější české on-line seznamce ELITE Date najdete více než 250 000 ověřených uživatelských profilůFoto: ELITE Date s.r.o.

Tip 3 – Na profilové fotografii se sama sobě musíte líbit

Výběr profilové fotografie, která vás prezentuje, bývá velmi často podceňován. A to je chyba! Fotografie totiž rozhoduje o tom, zda váš profil někdo otevře, nebo nikoliv. Na profily bez fotografií se kliká minimálně. Stejně tak nebudí zájem ani fotografie, na nichž jste vyfocena ve velké dálce nebo večer v koupelně. Chcete-li udělat dobrý dojem, vyberte fotografii, na níž se usmíváte. Nejlépe nějakou barevnou, focenou v přírodě. Pozor ještě na jednu věc. Prezentujte především sebe! Fotografie dětí, přátel, rodiny či domácích mazlíčků si nechejte až na později. Hledáte přece partnera pro sebe, nikoli pro ně!

Tip 4 – Zprávy musí být cílené a osobní

K tomu, abyste na uživatele zapůsobila, dokonalý profil nestačí. Důležité je také to, jakým způsobem se vyjadřujete. Snažte se psát bez gramatických a stylistických chyb. Používejte oslovení. Zprávy zasílejte jen uživatelům, kteří vás něčím zaujali, nikoli všem. Profily pročítejte detailně. Umíte-li číst mezi řádky, zjistíte o dotyčném více, než o sobě chtěl v profilu prozradit. Není-li komunikace vaší silnou stránkou, nevadí. Na ELITE Date existuje celá řada funkcí, kterými „pošťouchnete“ partnera i beze slov.

Foto: ELITE Date s.r.o.

Všichni zajímaví partneři nejsou ještě zadaní. Možná čekají právě na vás. Nebuďte single. Seznamte se!Foto: ELITE Date s.r.o.

Tip 5 – Seznamujte se bezpečně

Registrací na ELITE Date si ušetříte celou řadu starostí. Všechny podezřelé, či jinak závadné profily jsou tu totiž okamžitě mazány. I při seznamování na těch nejlepších seznamkách o sobě hned nesdělujte příliš mnoho osobních údajů. Kde bydlíte nebo pracujete, kolik vyděláváte nebo jaké máte telefonní číslo či email, si ponechte nějaký čas raději jen pro sebe. Ne všichni se totiž registrují na seznamky se zcela čistými úmysly. Stejně jako v běžném životě, je i při online seznamování jistá dávka obezřetnosti na místě!

Reklama

Načítám