Hlavní obsah

Jak se úspěšně seznámit v 5 krocích?

Foto: ELITE Date

Seznamování na internetu vážně funguje! Na prémiové seznamky se registrují denně stovky až tisíce nových uživatelůFoto: ELITE Date

Ať už jste sama z jakéhokoli důvodu, nezoufejte. Máme pro vás řešení. Seznamte se snadno, rychle a bez zábran. Seznamte se na internetu.

Článek

On-line seznamování patří totiž mezi nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak se seznámit s partnerem, který bude odpovídat vašim požadavkům na ideálního muže. Skoncujte jednou provždy se svou samotou.

Není seznamka jako seznamka. Výběr seznamky nepodceňujte!

Nejdůležitějším krokem při seznamování na internetu je právě výběr on-line seznamky. Internetových seznamek existuje nespočet. Jenže pozor! Není seznamka jako seznamka. Hledáte-li vážný vztah s partnerem na úrovni, musíte se přihlásit na seznamku, kam se takoví partneři registrují. A tou je právě nejkvalitnější česká on-line seznamka ELITE Date. Všechny nově registrované profily jsou zde denně kontrolovány. Uživatele toužící po flirtu nebo sexu či jinak závadné profily z databáze okamžitě odstraňují.

Foto: ELITE Date

Všichni zajímaví partneři nejsou ještě zadaní. Možná čekají právě na vás. Nebuďte single. Seznamte se!Foto: ELITE Date

Neodsuzujte placené seznamky. Investujte do svého štěstí!

To, že je seznamka placená, by vás nemělo od seznamování na ní odradit. Platíte si totiž za to, že se o seznamku někdo pravidelně stará a je vám kdykoli k dispozici na e-mailu nebo telefonu. Máte-li tedy jakýkoli dotaz nebo problém, administrátorky vám ho pomohou okamžitě vyřešit. Navíc poplatek za prémiové členství spolehlivě odradí takové jedince, kteří berou seznamování jen jako hru nebo způsob, jak si vyplnit volný čas.

Váš profil musí zaujmout. Buďte vtipné, originální, optimistické!

Vytvořte si profil na prémiové seznamce a první krok k životu ve dvou už máte za sebou! V profilu nikdy nelžete, nestěžujte si na svůj nepovedený život, nepomlouvejte své expartnery. Nechte svou minulost minulostí a snažte se, aby váš profil působil optimisticky. Proč? Protože nikdo nehledá partnerku, která bude řešit svou negativní minulost a problémy s ní spojené. Všichni hledají pozitivně naladěného člověka, se kterým si budou užívat lásku, pohodu a štěstí.

Vložte si do profilu fotografii s úsměvem a nabídky na seznámení se jen pohrnou!

Nepodceňujte ani výběr profilové fotografie. Pokud vaše fotografie na první pohled zaujme, otevíráte si tak cestu k tomu, aby vás dotyčný partner oslovil a pozval na schůzku. A kdo ví, třeba to bude ten, se kterým budete chtít strávit zbytek života!

Foto: ELITE Date

Stačí pár kliků na počítači a můžete najít svoji osudovou lásku. Vyměňte jednou provždy samotu za život ve dvou!Foto: ELITE Date

Nečekejte, až vám spadne štěstí do klína. Buďte aktivní!

Některé ženy se mylně domnívají, že se na seznamku přihlásí a do týdne budou žít s partnerem, který se jim líbí. Jenže tak to bohužel nefunguje. Nečekejte, až si vás na seznamce někdo všimne a pozve vás na rande. Buďte aktivní. Pokud se vám někdo líbí, oslovte ho. Pamatujte totiž, že aktivním štěstí přeje. A na seznamce toto platí dvojnásob. Zaregistruje-li se na seznamku nějaký „sympaťák“, věřte, že tam moc dlouho nevydrží. Ty nejlepší partie jsou totiž rozebrány nejdříve.

Reklama