Hlavní obsah

5 poloh, které všichni muži milují

Foto: Thinkstock

I muž potřebuje vaší něhuFoto: Thinkstock

Reklama

Osobní potřeby stranou, nyní půjde o blaho protějšku! Jak to? Dobrá milenka čas od času partnerovi ukáže, že jí nezáleží jen na sobě a jejím vyvrcholení, nýbrž i na milostném opečovávání. Takže, jak mu dokázat, že jste celá jeho?

Článek

Jsou situace, kdy člověk zapomene na sobeckost a je rád, že může partnerovi udělat radost, ba přímo pomyšlení – a to nejen pouze v běžném životě, ale i v sexu. Pokud i vy toužíte partnerovi nějakým způsobem oplatit jeho snahu, zájem či lásku, vsaďte na to, co většinu mužů rozpaluje jako kachlová kamna – ty správné sexuální polohy. V jakých si tedy maximálně užije vaginální i anální sex?

1. Královna nadvlády aneb Vy nahoře

Není žádným překvapením, že tato legendární pozice obstála ve zkoušce času a podle všeho stále patří mezi pět nejoblíbenějších sexuálních poloh vůbec. Ženy ji milují kvůli pocitu své nadvlády, muži proto, že milenky oddřou všechnu práci a ještě je na ně hezký pohled. Vy si třeba myslíte, že pohupující se ňadra vypadají směšně, ale pro něj jsou sexy stimulem. (Zvlášť když je pak nabídnete jeho ústům.) A co potom slastný výraz tváře, když se blížíte k orgasmu, nebo klín přístupný pro dráždění rukou? Tak řekněte. Co by si muž mohl přát víc?

Tip:Neomezujte se pouze na rajtování na posteli, ale k jízdě využijte i židli, na které se partner pohodlně uvelebí. Šťastlivec si také může sednout s nohama nataženýma před sebe a vy si na jeho klín přidřepnete. Obměnou je i otočka čelem vzad, kdy mu k pokoukání nastavíte svůj zadní vchod. A kdo říká, že on musí mít nohy u sebe? Jednu mu ze sevření vašeho klína vyhoďte a zajezděte si (otírejte se) s penisem v sobě střídavě na levém a pravém stehně.

Foto: Thinkstock

Poloh při sexu je mnoho, ale ne všechny jsou proveditelné pro každéhoFoto: Thinkstock

2. Otrokyně vášně

Vtěsnat svůj penis hluboko do vaginy je sexuálním nutkáním pro mnoho mužů, kteří si představují, že při náhlé chuti na radovánky opřou svoji partnerku o nejbližší kus nábytku a uspokojí svoji touhu. Jak? Vykasají sukni, naléhavě jí rukou roztáhnou nohy od sebe, přičemž je vzápětí i nadlehčí a odlepí od země, aby měla zadek ve vzduchu. Pár hlubokých tahů přesně mířených do cíle v kombinaci s vizuální stimulací způsobí, že po pár minutách by se mohl pro výbuch spermatu bílit obývák.

Tip: Prostě a jednoduše se nechte jeden podvečer „nečekaně“ nachytat při úklidu, a až vás ohne přes opěradlo křesla, přitiskněte mu své majestátné půlky co nejvíc k tělu, neboť to krásně pozlobí jeho varlata.

3. Kleště

Již jsme si řekli, že muži musí na sex vidět – to je základ. Pokud mohou sledovat, jak se penisem zabořují do pochvy, jsou v sedmém nebi. Když je navíc partnerka k sobě přivine co nejvíc a pevně sevře mezi svá stehna tak silně, jako by jí chtěli uniknout, nemají pochyb o tom, že jsou v posteli s tou správnou osobou: „Ta má sex ráda,“ říkají si. Takže si lehněte na záda, pokrčte a roztáhněte nohy a vybídněte ho, aby si mezi ně kleknul (čelem k vám). Pak mu je obmotejte okolo pasu a jestli vám to jeho tělesná stavba a štíhlejší pas dovodí, spojte mu je za zády.

Tip: Některé muže vzrušuje mírné zápasení neboli odpor. Tvařte se, že mu nechcete „dovolit“, aby si určovat své tempo, a to tak, že budete mít nepřizpůsobivé a neochotné nohy, které se nechtějí podvolit něčímu rytmu, protože mají svůj vlastní. Holt kleště jsou kleště…

4. Na pejska

Psí poloha je taktéž tradiční a nestárnoucí klasikou. Probuzení zvířecích pudů láká snad každého samce, který touží po rychlém orgasmu s minimálním úsilím. Odpadají romantické pohledy z očí do očí, jde se rovnou na věc. Tady velí chtíč! Proto se rovnou samy od sebe natočte zády k němu, vyšpulte zadeček a nechte ho, ať dělá, co uzná za vhodné.

Tip: Psí poloha přímo svádí ke špinavé mluvě nebo jemnému výprasku. Zkuste mu dát do ruky paddle (plochý nástroj k plácání, viz článek Oživení sexu: Nechte si naplácat!) nebo se nechte (s citem, samozřejmě) zatahat za vlasy. Jeho požitek umocníte i tím, že si před nebo vedle sebe postavíte zrcadlo, aby na všechno viděl z různých úhlů.

5. Muž nahoře

Ač je to k nevíře, i jistá verze misionářské polohy může být pro pány žádoucí, a to nejen proto, že je jejich partnerka většinou pasivním pozorovatelem. Co je na ní tak lákavého? Mít situaci pod kontrolou a působit ženě rozkoš podle své libosti, je pro některé pány odvazové. (Více o tom, co tato poloha o povaze muže vypovídá, najdete zde: Sex: Typologie mužů podle toho, jak "to" chtějí nejčastěji.) Na mysli máme metodu CAT (coital alignment technique), s níž přišel jeden americký psychoterapeut. Poloha slibuje dosáhnout ženám orgasmu, a dokonce se přiblížit i orgasmu párovému. O co jde? O zajištění nepřetržitého dráždění poštěváčku při třecích pohybech dovnitř a ven.

Žena leží na zádech, muž na ní. Přejíždí po ní pánví tak, že tiskne penis a tře jím proti Venušinu pahorku. Hezky pravidelně. Milenka mu pomáhá nastavováním se, neboli tlačí své boky nahoru a klade odpor. Když se pánev muže pohybuje směrem dolů, pánev ženy je tlačena zpět, čímž vzniká protitlak (pomoci si můžete vypodložením zadečku polštářem). Nejlepších výsledků lze dosáhnout, je-li tlak stálý, silný a pravidelný, popisuje doktor Glenn Wilson ve své knize Vynalézavá láska.

Tip: Před tím, než se do této polohy pustíte, nešetřete lubrikantem. A bylo by fajn, kdybyste míru své vášně úměrně vyjádřily slastnými vzdechy. A pochvalou. Tedy jestli vás partner opravdu dovede do cíle společného orgasmu.

I když jsme vybrali tyhle pozice pro mužské uspokojení a vy se je rozhodnete vyzkoušet, nechte si svoji snahu a dřinu příště od partnera oplatit. Ať se potí zase on! Vždyť vy si to zasloužíte!

A kterou polohu miluje ten váš?

Reklama

Související témata:

Načítám