Hlavní obsah

Typologie mužů podle toho, jak „to" chtějí nejčastěji!

Foto: Thinkstock

Polohy při sexu jsou jako otevřená knihaFoto: Thinkstock

Reklama

Prozatím je evidováno na 600 různých erotických poloh. Pokud však nějakou z nich váš vyhlídnutý idol vyžaduje až nápadně často, odhaluje tím rysy své osobnosti. Nemusíte se na nic ptát, stačí jen vědět, jak to má rád!

Článek

Pověz mi, jak se s tebou miluje, a já ti řeknu, jaký je. Tak něco v tomhle smyslu hlásá známý portál Askmen.com, který poukazuje na to, že preferování jistých sexuálních poloh odhaluje povahu milence!

Je to vůbec možné? Určitě. Podle profesorky Emily Nagoski z univerzity v Indianě charakter milence ovlivňuje jeho sexuální chování (více o tom zde: 4 typy milenců: Který je ten váš?). Proč by tedy praktiky nebo právě oblíbená poloha nemohly určit to, jaký je? Tak schválně.

Někdo to rád na pejska

Která poloha to je? Ta na všech čtyřech.

Co o něm vypovídá?Tato poloha je syrová a chlípná a umožňuje muži vizuální stimulaci, neboť on jako na dlani vidí, jak penis zasouvá dovnitř. Tuto polohu proto milují ti milenci, kteří se rádi cítí nadřazení, jsou pány posledního slova a ve skrytu duše touží svoji partnerku vidět v ponižující pozici. Podle bližšího rozboru odborníků ji prý častěji volí muži, kteří nebyli v období puberty příliš žádaní, a dobře tak vědí, jak chutná ženské odmítnutí. Nabízí se tedy závěr, že si tímto stylem milování kompenzují předešlá zklamání.

Misionář taky rád

Která poloha to je? Žena leží na zádech s roztaženýma nohama, muž na ní. V této pozici jste pravděpodobně měli první pohlavní styk, a taky v ní nejspíš proběhne i ten poslední.

Co o něm vypovídá? Jelikož je tato pozice nenáročnou klasikou, která je spojována se sázkou na jistotu, ani její vyznavač nepatří mezi riskující dobrodruhy. Jedná se o takový typ muže, který ráno vstane, udělá si kávu dle svého obvyklého rituálu, jde do práce a zase se z ní večer vrátí. Milenec misionář má rád řád a rovnost práv ve vztahu. Kreativitu ani překvapení od něj nečekejte. Navíc se psychologové domnívají, že má-li partnerku obdobné povahy typu „mouchy, snězte si mě“, tak jim sexuální vztah začne brzy skřípat.

Foto: Thinkstock

V jaké poloze máte sex nejraději vy?Foto: Thinkstock

Chce dělat koníčka

Která poloha to je? Muž leží na zádech a nechává na sobě „rajtovat“ partnerku, která si to nahoře užívá, neboť přebírá otěže, určuje pravidla hry a nepovažuje „ne“ za odpověď.

Co o něm vypovídá? Prý, že kam ho postavíte, tam ho za měsíc najdete – ve stejné pozici. Typ „mamánka“ je zvyklý dostávat všechno pod nos od svačinek do školy po protekční zaměstnanecký post. V posteli proto očekává, že se partnerka o všechno postará, a pravděpodobně tenhle muž tak rád říká samolibou hlášku, že „když si ho sama nepostaví, tak si ho ani nezaslouží“ (nepřipouští si, že by taky měl nějakou zodpovědnost). Jestli je ten váš jedináček a chová se podobně, vraťte ho tchyni na reklamaci, protože tady vám pšenka nepokvete.

Spadla lžička do kafíčka

Která poloha to je? Partneři leží na boku a v řadě za sebou tak, že připomínají do sebe zaklesnuté lžičky. Poloha je vhodná pro muže s předčasnou ejakulací, neboť je trochu zbrzdí. Mimochodem, na každý problém se najde vhodná pozice: 7 poloh pro 7 sexuálních problémů.

Co o něm vypovídá? Muž, který se rád choulí jako lžička, patří mezi empatické a ohleduplné milence, pro které je vztah, potažmo partnerka, velmi důležitou součástí života. Úcta k ní pro něj není jen pojem, a rozhodně se za své city na veřejnosti nestydí. Že je trochu „cíťa“, poslouchá od svých kamarádů neustále, a tak někdy od své lásky potřebuje dodat odvahu a slova chvály, aby byl zase tím pořádným sebevědomým chlapem. To je ale to nejmenší, co pro něj protějšek může udělat. Vždyť on se tenhle panáček tak snaží!

Výzkum je to hezký, nicméně prověřovat povahu milence až po několika intimních setkáních je pozdě i na otrlé. Nemělo by to být spíš obráceně – nejdřív se ptát a potom s ním spát? Z druhé strany, kdo může říct, že druhého doopravdy zná? Nikdo. Kolikrát i dvacet let manželství nestačí.

Poznaly jste v některé z poloh svého partnera?

Reklama

Související témata:

Načítám