Hlavní obsah

5 rostlin, které nahradí modrou pilulku

Vynález modré tabletky zlepšil kvalitu sexuálního života statisíců mužů. Dříve se bez ní však pánové obešli a svou potenci vylaďovali výlučně pomocí přírodních prostředků.

Článek

Problémy s erekcí nebo snížení libida doprovází silnější polovinu lidstva po tisíciletí. Moderní doba však s sebou přináší velké množství faktorů, které zmíněné potíže umocňují, a ty pak postihují mužskou populaci v míře dříve nezvyklé. Dnes jsou k dostání farmaceutické přípravky pro posílení erekce, ale jsou často spojovány s nežádoucími interakcemi při současném užívání jiných léčiv nebo s riziky pro osoby trpící srdečními chorobami.

Naproti tomu existuje celá řada bezpečných přírodních preparátů, které pomohou při ztrátě silné erekce nebo nedostatku výdrže. Tato rostlinná afrodiziaka navíc vrací mužům sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálních aktivit.

Zde je vybrána pětice rostlin, které mají potřebné účinky:

Guarana (Paullinia cupana) je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než je obvyklé v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido.

Kotvičník (Tribulus terrestris) zvyšuje produkci testosteronu a posiluje potenci. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zbytnění prostaty. Působí také v psychické rovině, pomáhá potlačovat stres, úzkost a deprese.

Guarana, maca, kotvičník, ašvaganda a ženšen patří mezi bylinné zázraky přírody, které posilují mužnou sílu, nabíjí tělo energií a zvyšují celkovou vitalitu

Ašvaganda (Withania somnifera), známá jako indický ženšen a po staletí užívaná pro zlepšení tělesné kondice, dokáže posílit všechny údy těla. Kámasútra považuje ašvagandu za roznětku silné vášně a touhy.

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje výživný komplex látek dodávajících tělu energii, má omlazují účinky a stimuluje správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, který je jednou ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů.

Ženšen je velmi účinný tonizující prostředek, který celkově podporuje vitalitu a imunitu. Tradičně je doporučován k doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podnícení sexuálního apetitu v jakémkoli věku.

Přírodní afrodiziaka

Přírodní bylinné přípravky jsou vítanou ochranou před okamžiky selhání, jež jsou černou můrou každého muže. Určitě si z uvedených vyberete aspoň jedno rostlinné afrodiziakum, které se vám osvědčí.

Informace o bylinkách naleznete na www.exoticherbs.cz.

Veškeré produkty Exotic Herbs zakoupíte snadno v e-shopu Guaranaplus.cz.

Reklama

Načítám