Hlavní obsah

5 rostlin, které nahradí modrou pilulku

Vynález modré tabletky zlepšil kvalitu sexuálního života statisíců mužů. Dříve se však bez ní pánové obešli a svou potenci vylaďovali výlučně pomocí přírodních prostředků.

Článek

Problémy s erekcí nebo snížení libida doprovázejí silnější polovinu lidstva po tisíciletí. Moderní doba však s sebou přináší velké množství faktorů, které zmíněné potíže umocňují, a ty pak postihují mužskou populaci v míře dříve nezvyklé. Dnes jsou k dostání farmaceutické přípravky pro posílení erekce, ale jsou často spojovány s nežádoucími interakcemi při současném užívání jiných léčiv nebo s riziky pro osoby trpící srdečními chorobami.

Naproti tomu existuje celá řada bezpečných přírodních preparátů, které pomohou při ztrátě silné erekce nebo nedostatku výdrže. Tato rostlinná afrodiziaka navíc vracejí mužům i ženám sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálních aktivit.

Pětice rostlin, které mají potřebné účinky

Guarana (Paullinia cupana) je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než bývá v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido.

Kotvičník (Tribulus terrestris) zvyšuje produkci testosteronu a posiluje potenci. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zbytnění prostaty. Působí také v psychické rovině, pomáhá potlačovat stres, úzkost a deprese.

Foto: Guaranaplus

Guarana, maca, kotvičník, ašvaganda a ženšen patří mezi bylinné zázraky přírody, které posilují mužnou sílu, nabíjejí tělo energií a zvyšují celkovou vitalituFoto: Guaranaplus

Ašvaganda (Withania somnifera), známá jako indický ženšen a po staletí užívaná pro zlepšení tělesné kondice, dokáže posílit všechny údy těla. Kámasútra považuje ašvagandu za roznětku silné vášně a touhy.

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje výživný komplex látek dodávajících tělu energii, má omlazující účinky a stimuluje správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, který je jednou ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů.

Ženšen (Panax ginseng) je velmi účinný tonizující prostředek, který celkově podporuje vitalitu a imunitu. Tradičně je doporučován k doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podnícení sexuálního apetitu v jakémkoli věku.

Přírodní afrodiziaka

Přírodní bylinné přípravky jsou vítanou ochranou před okamžiky selhání, jež jsou černou můrou každého muže. Určitě si z uvedených vyberete aspoň jedno rostlinné afrodiziakum, které se vám osvědčí.

Informace o bylinkách naleznete na https://herbar.guaranaplus.cz.

Veškeré produkty GUARANAPLUS zakoupíte snadno v e-shopu Guaranaplus.cz.

Reklama

Načítám