Hlavní obsah

5 tipů, jak si vytvořit pohádkové Vánoce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za okny se třpytí sníh a doma vládne útulná atmosféra. Přispívá k ní voňavé cukroví a půvabné dekorace ve zlatých a stříbrných tónech. Letošní svátky budou díky Bella Rose pohádkově krásné.

Článek

Vzpomínáte si na šaty, které Libuška Šafránková v roli Popelky objevila ve třetím oříšku? Byly nadýchané, třpytivé a zdobené korálky. A právě takové mohou být i letošní svátky. Stačí si jen vybrat ty správné vánoční dekorace, ze kterých bude dýchat pohádková atmosféra.

Vánoce plné lesku a třpytu

Představte si skleněné baňky nebo tenhle krásný křišťálový svícen. Třpytivé ozdoby rozzáří interiér a obývací pokoj promění v zámecký palác, ve kterém se budete cítit jako princezny. Křehkost skleněných dekorací navíc připomene půvab střevíčku, který byl stvořen jen pro drobnou nožku krásné Popelky.

Elektrický svícen Fredrika, 1189 Kč

Zavěste hvězdu

Hvězdy umí plnit přání, a navíc jsou krásnou sváteční dekorací. Obzvlášť když si vyberete závěsnou hvězdu Ludwig se stříbrnými ornamenty a dírkami, které se postarají o dokonalý světelný efekt.

Stolní lampa Silver Dot, 629 Kč

Přivolejte sníh

Letošní listopad je překvapivě teplý a představa zasněžených Vánoc tak poněkud bere za své. I kdyby ale letos nenapadla ani vločka, vy si sněhovou atmosféru můžete sami vytvořit. Pomůže vám v tom třeba adventní svícen s nápisem Let It Snow, ozdobná papírová koule nebo skleněná koule s jelínkem a třpytivým sněhem uvnitř.

Adventní svícen Let It Snow, 1119 Kč

Pohádkové pečení

Vykrajovátka ve tvaru sněhuláka nebo andílka a také originální razítka na sušenky. Vánoční pečení plné zábavy může začít. Povedené kousky si navíc zaslouží patřičné uložení. Třeba do krásné dózy Merry Christmas s kresbou kolouška.

Pusťte si pohádku

Tu nejlepší vánoční atmosféru umí vytvořit naše oblíbené pohádky, na které se každý rok těšíte. Tři oříšky pro Popelku jsou klasikou, která dokáže vždycky potěšit. Krásný příběh plný sněhu má ale také třeba pohádka Sněhová královna od Hanse Christiana Andersena, kterou si můžete připomenout něžným polštářem Snow.

Vánoční mini tácek Black Print, 389 Kč

Od pohádkových Vánoc už vás teď dělí jen čas, který zbývá do Štědrého dne. Díky třpytivé výzdobě z Bella Rose ale chvilky čekání proměníte v okamžiky plné krásné atmosféry.

Reklama

Související témata:

Načítám