Hlavní obsah

5 triků, jak se stát mužem ženských snů!

Foto: THINKSTOCK

Třídenní strniště je prý sexy. Souhlasíte?Foto: THINKSTOCK

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakým způsobem muž dobude ženské srdce i její klín? Prý k tomu stačí 5 téměř univerzálních triků, kvůli kterým si žádná žena nemůže být před lovcem jistá! Platí to i na vás?

Článek

Mužský časopis Men´s Health radí svým čtenářům, aby se do ženských srdcí a kalhotek dostali skrze mužství, přitažlivost a vřelost, která naznačuje, že muž bude dobrým otcem. Jak to vypadá v praxi?

5 způsobů, jak se stát mužem ženských snů

1. Projev nezávislosti a inteligence

Psycholog Mark Prokosch z University of California říká, že inteligentní lidé se vyznačují schopností řešit problémy, vyšší tvořivostí, vyšším sociálním statusem a pokrokovým myšlením. To vše na ženy působí sexy.

Mužský tah: Prý horolezectví, jízda na kole. Nebo dokonce ornitologie. „Vyberte si něco, co vám jde skvěle, a ukažte ženě, jak se vyžíváte v tom, co milujete. Uděláte na ni silný dojem,“ radí čtenářům doktorka Christine B. Whelan z University of Iowa. Ženy prý nepotřebují vědátory, chtějí někoho, kdo je zvědavý a kdo se zabývá svým světem. Tak hlavně aby ten svět nebyl omezen na pivo a fotbal…

Foto: thinkstock

Když vás muž rozesměje, je to radost. Něco na tom bude, nemyslíte?Foto: thinkstock

2. Mužné strniště

Podle psychologa Daniela Krugera z University of Michigan ženy často dávají přednost mužům, kteří ukazují sociální dominanci, mají maskulinní těla a souměrné tváře. „Tyto vlastnosti ukazují na vysoké množství testosteronu, což je známkou dobré genetické kvality,“ říká odborník.

Mužský tah: Žiletka v koši! Lehké strniště (tak třídenní) je nejvíce žádoucí. „Souhlasím s tím, že nějaký ten vous je pravým projevem mužnosti, mně se to líbí,“ souhlasí třicetiletá Soňa.

3. Nesobeckost

Podle vědců má mnoho žen podezření, že budou muset obětovat svou kariéru kvůli výchově dětí, takže neustále posuzují osobnost muže, respektive zda dotyčný má schopnost postarat se o druhé. Tak to aspoň tvrdí Gary Brase, profesor psychologie na Kansas State Univerzity.

Mužský tah: Laskavost a velkorysost: puštění starší osoby u pokladny, podržení dveří ženě s kočárkem. Je to i pro vás sexy?

Foto: thinkstock

Mazlení a potěšení ženy zabere vždy. Údajně...Foto: thinkstock

4. Mazlení

Sexuoložka Yvonne K. Fulbright z New Yorku říká, že každou ženu „dostane", když jí muž pomůže při odstraňování intimních zábran tak, aby se mohla soustředit na vlastní potěšení.

Mužský tah: Pomazlit ženu před sexem a podílet se na jejím pohodlí. Při masáži nepřehlížet místa jako třeba klíční kost. „To ukazuje na to, že muž nebere sex letem světem," vysvětluje Fulbright. A my zase říkáme, že jen blázen by odmítnul láskyplnou péči o sebe!

5. Humor

Muž by měl v okamžicích trapnosti a stresu vtipkovat. Proč? Humor zlehčí nepříjemnou situaci, kterou žena potřebuje vidět z té legrační stránky. Podle odborníků jí to dodá pocit toho, že muž je vhodný i do nepohody. Navíc použití humoru vede k většímu uspokojení ve vztazích, popisuje jedna ze studií v časopise Journal of Psychology.

Mužský tah: Vtipně glosovat a nedělat vědu z lidských přešlapů. S citem. Když se zlehčuje naprosto všechno, vypadá to, že muž nebere život příliš vážně. A tohle zjištění se s ženskými sny o princovi neslučuje.

Tak co, představujete si takhle muže, který by vás dostal?

Reklama

Související témata:

Načítám