Hlavní obsah

6 mýtů o nákupu podprsenek na internetu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Online nákupy jsou lákavé. Ale nesou s sebou určité riziko. Nebo se to alespoň říká. Na co všechno si dát pozor při nakupování oblečení a co jsou pouhé mýty? A na co vlastně máte jako zákaznice nárok?

Článek

Sestavili jsme pro vás 6 mýtů o nákupu podprsenky přes internet!

1. Podprsenku si nemůžu vyzkoušet

Některé ženy milují nákupy po obchodních centrech a převlékání v kabinkách, jiné tlačenice a fronty nesnášejí. E-shopy sice nabízejí možnost nakoupit z pohodlí domova – a bez problémů třeba o půlnoci, ale prádlo si můžete prohlédnout jen na obrázku. A každá ženská ví, že modely jinak vypadají na modelce, a jinak v realitě.

To ovšem neznamená, že by si dámy vybrané zboží nemohly vyzkoušet. Záleží však na tom, na jak profesionální obchod narazíte.

„Naše zákaznice si mohou objednat vícero kousků, a pokud nějaký z nich nepadne, bez problémů jej vyměníme za jiný nebo vrátíme peníze,“ říká Lívia Součková z Astratex.cz, největšího českého internetového obchodu se spodním prádlem. „Chceme v ženách vybudovat kladný vztah k nakupování přes internet, a tak je pro nás jejich spokojenost důležitá.“

Spokojenost na prvním místě – z podprsenky Caffe Latte budete nadšena

2. S vrácením či výměnou budu mít potíže…

Podle zákona má zákazník právo na vrácení zboží bez udání důvodu během čtrnácti dnů. Nepadnoucí podprsenku či jiné modely tak může skutečně vrátit. Faktem zůstává, že ne všechny internetové obchody se k tomu staví tak kladně jako Astratex.cz. I proto je lepší si svého internetového prodejce vybrat pečlivě – například na doporučení kamarádek či podle internetových diskuzí.

3. Vyberu špatnou velikost

S velikostmi spodního prádla není radno žertovat. Co je u jednoho výrobce 75C, u druhého může být 80B. Eliminovat tak nebezpečí, že si objednáte špatnou velikost, není úplně možné. A to i přesto, že prodejci dávají k dispozici velikostní tabulky.

„V Astratexu řešíme špatné velikosti rychlou výměnou. A v případě, že je zákaznice z Prahy, může si na naši prodejnu ve Světozoru objednat vícero velikostí, vyzkoušet si je, a poté si koupit jen zboží v té velikosti, které jí sedne a bude se jí líbit. A navíc nemusí platit poštovné.“

Podprsenka Gabriela je pohodlná a padne každé ženě – velikosti i pro velká prsa

4. Budu muset platit poštovné

Online nákup jsou lákavé pro nižší ceny. Ty však velmi často kazí poštovné. Poplatky za přepravu však úplně odčarovat nejde. Pokud e-shop nabízí dopravu zdarma, buďte si jisté, že ji má rozpočítanou do ceny zboží.

Řešením pak mohou být osobní odběry. Pokud jsou navíc kombinovány s možností vyzkoušet si jednotlivé modely, jedná se o optimální variantu.

„Kromě osobních odběrů nabízíme také dopravu zdarma při nákupu nad 1499 korun. Naše zákaznice tak mohou nakoupit online, a poštovné neplatit vůbec.“

Podprsenka Brillant push-up – stačí koupit dvě takové podprsenky a nějakou drobnost k tomu a máte poštovné zadarmo

5. Dodání bude trvat dlouho

Doba dodání je samozřejmě ožehavé téma. V některých e-shopech vám zboží odešlou do druhého dne, jinde můžete při vší smůle čekat i několik týdnů.

„U nás v Astratexu máme všechno zboží skladem. Proto pro nás není problém jej odeslat nejpozději druhý den. Většinu objednávek však stihneme (při platbě na dobírku) expedovat ještě v den objednání, a tak se z modelů objednaných dnes může zákaznice těšit už zítra. Nevidíme důvod dobu dodání zbytečně natahovat.“

6. Na internetu seženu totéž, co v obchodě

I když mají internetové obchody většinou mnohem větší sklady než kamenné prodejny, stále si spousta žen myslí, že se nabídka nemůže příliš lišit. Ale právě díky neomezenému místu na internetu mohou e-shopy nabídnout prádlo, které jinde vůbec neseženete. Často se totiž jedná o krajní velikosti, které se běžným obchodníkům nevyplatí v kamenných obchodech nabízet.

„Na Astratexu si vyberou podprsenku ženy s poprsím ve velikosti od 65A až po 110G. A jedná se přitom o kvalitní a líbivé modely. Víme, že například dámy s velkými prsy mají problém sehnat spodní prádlo, které jim jednak bude sedět a jednak bude moderní a krásné. A proto jsme do nabídky zařadili i podprsenky pro plnější tvary.“

Trojice nejprodávanějším podprsenek – vítězí komfort nad luxusem

Pod pokličkou…

Nakonec jsme nahlédli do zákulisí Astratex.cz a podívali, jak vůbec provoz velkého e-shopu vypadá. A jako bonus k dnešnímu článku vám přinášíme pohled na tři nejprodávanější podprsenky: krajková podprsenka BS60 od Gaia, bílá hladká podprsenka Elena a pro velká prsa podprsenka Brillant v tělové, červené, bílé a černé barvě.

Reklama

Načítám