Hlavní obsah

7 znaků alfa samice. Co dělat, aby se na vás stal sexuálně závislým?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Sebevědomí a samostatnost. To muže vždycky na ženách uvádělo do vytrženíFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Všichni jsme slyšeli o alfa samcích, vůdcích smečky, kteří jsou uctívaní a obdivovaní. Ale co alfa samice, i ona existuje? Prý ano. Je to žena, která ctí sedm pravidel, díky kterým ji muži zbožňují.

Článek

Podle sexuologů, včetně Petra Weisse, jsou pro muže nejatraktivnější ženy ve věku necelých dvaceti do necelých třiceti let. Je to totiž věk optimální plodnosti. „A právě fertilita je tím rozhodujícím ukazatelem ženské atraktivity,“ uvádí známý český odborník. No jo, jenže co když dvacítka dávno zamávala na rozloučenou?

Jsou i jiné zbraně, které podněcují mužskou sexuální závislost na vaší osobě. A v sexy hmatech, postupech nebo polohách to rozhodně není! Seznam sedmi poznávacích znamení alfa samice sestavil sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu, který postelové dovednosti nestaví na první místo.

1. Buďte nezávislá

Na status zoufalé romantičky hledající něžnou lásku až do smrti zapomeňte. Alfa se stará sama o sebe, nikomu nedává vinu za to, že neprožila orgasmus, a její IQ rozhodně není nízké. Jedná vědomě, vztahy si užívá, ale nedělá z nich telenovelu na počkání. Sen každého muže!

2. Jednejte přímo

„Tohle se mi zamlouvá, ale tamto nechci.“ „Alfa samice šetří spoustu času tím, že nepředstírá nerozhodnost, ale ví, co chce dělat nebo jíst,“ popisuje kouč na svém blogu a přidává myšlenku odvázanosti. Jelikož je totiž ženská sexualita často pod větší kontrolou, muže vzrušuje, pokud dáváte najevo opak. I kdyby to znamenalo dát si na zmrzlinu třeba slaninu!

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Užijte si sex, kdy chcete. A nemluvte hned po něm o tom, že jdete zítra k zubařiFoto: nd3000, Shutterstock.com

3. Projevte dravost

Alfa, ať už je to samice nebo samec, má tendenci převzít zodpovědnost za skupinu. To znamená přicházet s nápady, organizovat, ujišťovat se, že všechno klape. „Někteří lidé to mohou nazývat panovačností, ale tak to není,“ dál říká Sean Jameson. Počítá se i převzetí odpovědnosti v posteli… Zahajte sex jako první a vyskočte do sedla. Každá žena, která zná svoji hodnotu, si ráda zařádí v pozici žokeje.

4. Nepopírejte ženství

Dráždivé modely kopírující křivky, plné, lesklé rty, pružná panteří chůze zajišťující mladistvý vzhled, svůdný pohled a všechny ty šminky, parfémy a sexy oblečení. I když milujete motorky, sport a videohry, aspoň občas musíte vklouznout do podpatků a být ženou. Přitažlivá alfa samice si je vědoma především svého těla a ženské moci. Jo a víte, že ženské feromony se uvolňují vaginálním sekretem a potem?

Kdekdo radí sáhnout si do rozkroku nebo do podpaží, „nabrat“ tekutiny a dát si ji tam, kam obvykle nanášíte parfém. Takhle to kdysi dávno dělávaly francouzské prostitutky…

Foto: Nestor Rizhniak, Shutterstock.com

Chcete s ním trávit čas? Tak si ho vyšetřete a pak jděte dělat něco jiného. Nedávejte najevo, že nemáte žádné jiné plány!Foto: Nestor Rizhniak, Shutterstock.com

5. Ambicióznost pečlivě rozdělujte

Kariéra je pro vás důležitá, jistě, ale i v milostném životě je nutné chodit dopředu – ne se vracet zpět. Nestavte sex na vedlejší kolej, dělejte si na sebe čas, experimentujte a přicházejte s novými nápady. Víkend v hotelovém pokoji? Kravata, ledabyle položená na posteli, a připravená ke svazování? Nechte fantazii rozehrát úžasnou hru.

6. Přijímejte komplimenty

I britská sexuoložka Tracey Cox říká, že lichotky nejsou pingpongové míčky, tudíž se nemusí vracet přes síť. Když vám někdo zalichotí, usmějte se, stručně poděkujte a pokračujte v konverzaci. Všechno ostatní (vyvracení, údiv, komentáře, že to tak není), snižují body. Takže, co uděláte, až uslyšíte, že sex s vámi byl úžasný?

7. Řešte problémy

„Já jsem ti říkala, že to pivo nemáš pít! Co já teď s tebou?“ Když už je problém, alfa se ho snaží řešit, což je oproti šťourání se v detailech rozdíl. Nedostatečná erekce, protržený kondom, „únik plynu“ jako trapas? Výčitky stejně nic nespraví. Ale humor a konstruktivní návrh řešení ano!

Tak co, jste alfa?

Reklama

Načítám