Hlavní obsah

8 sexuálních zážitků, na které se nezapomíná!

Foto: Thinkstock

Který z těchto 8 druhů sexu jste už zažili?Foto: Thinkstock

Reklama

Není milování jako milování! Pánský portál Men‘s Health sestavil osm nejsilnějších sexuálních zážitků, které jsou výjimečné jak pro muže, tak i pro jejich partnerky!

Článek

V jistých chvílích života člověka se milování stává něčím víc. V jakých? Tohle musíte zažít i vy!

1. Sex o svatební noci

Proč? Je to její perfektní den. Žena vypadá nádherně, cítí se pohodlně a v bezpečí, manžel jí poskytuje oporu.

Překlad:„Chemický koktejl z dopaminu a adrenalinu způsobuje euforii, což znamená, že muž může svojí ženě dát tolik potěšení, kolik je ona schopná přijmout,“ říká antropoložka Helen Fisher z Rutgers University.

2. Domácí, „ponávratový“ sex

Proč? Pokud celý den nejíte, toužíte jít na večeři. Stejné je to i se sexem. Jestli pár dní žijete v celibátu a navíc vás čeká služební cesta, už chcete být zpátky doma. „Když se muž vrátí zpět, zjistí, jak romantický sex může prožít, protože obvykle takové přivítání začíná dlouhými, sladkými polibky, které mají opravdu šťávu,“ říká kalifornská sexuoložka Ava Cadell.

Překlad: Očekávání stupňuje vzrušení. „A mírné otroctví zvyšuje sexuální naléhavost,“ nechává se slyšet Lou Paget, sexuální poradkyně z Los Angeles.

Foto: Thinkstock

Vrátil se vám miláček ze služební cesty? Tak to vás teď čeká asi pořádně vášnivý večer!Foto: Thinkstock

3. Make-up sex

Proč? Jedná se o sex poháněný silnými emocemi, které vzniknou například během hádky. Místo usmíření tak zamíříte přímo do ložnice. Během toho můžete křičet, na oko se prát i soutěžit.

Překlad: „Když budete bojovat, hněv se postará o zvýšení hladiny testosteronu, takže jestli půjdete do postele s neklidem, sexuální touha bude silnější. A to platí pro obě pohlaví," říká Helen Fisher. Také jste soutěživí? „Můžete dělat cokoli, co mezi vámi jen trochu zvýší napětí,“ radí sexuoložka Gloria Brame z Atlanty.

4. Sex po rozchodu

Proč? Je to jako den před dietou. Chcete začít od zítra, takže ještě dnes máte chuť pořádně se nadlábnout.

Překlad: „Když víte, že dotyčnou osobu již nikdy nechcete vidět, snažíte se na ni udělat dojem a budete dělat první poslední, aby na vás jen tak nezapomněla,“ vysvětluje Ava Cadell s tím, že necháváte všechno plavat a užíváte si bez zábran.

5. Sex v den narozenin

Proč? Cadell říká: „Je evidentní, kdo přijímá pozornost či dary a kdo je dává, což znamená, že oslavenci odpadá tlak něco oplácet.“

Překlad: Je to zvláštní den plný očekávání, který může skončit třeba v klubu latinské hudby. Ale i doma se dá užít ledacos! Cílem je smyslové potěšení oslavence!

Foto: Thinkstock

Ten pocit, že s ním jste poprvé, je k nezaplaceníFoto: Thinkstock

6. Poprvé s novým partnerem

Proč?„Skvělé a vzrušující je na tom to, že máte pocit, že všechny ty věci děláte úplně poprvé," říká rodinná terapeutka Louanne Colea Weston z Kalifornie.

Překlad: Mnoho lidí, zejména v dlouhodobých vztazích, si vytvoří vzorec pro to, jak by měl sex probíhat. Když ale narazí na nového partnera, vzorec se změní. To zvyšuje vzrušení.

7. Dovolenkový sex

Proč? Jste bez práce, účtů, starostí. A změna scény je neocenitelná.

Překlad: I sebemenší netradiční podnět ve dnech volna může způsobit sexuální smršť. „Co takhle využít motel o polední pauze? To je něco jako krátká dovolená,“ radí Cadell.

8. Oplodňovací sex

Proč? „Mnoho párů cítí intenzivní citové pouto, když se poprvé snaží mít dítě,“ domnívá se terapeutka Weston a dodává: „Tak dlouho se vyhýbáte těhotenství a teď jste připraveni být rodičem. To je tak romantické!“

Překlad: I citové pouto může být sexy! A tyhle situace sbližují.

Co sexuálního sblížilo vás? Na jaký druh sexu nikdy nezapomenete?

Reklama

Související témata:

Načítám