Hlavní obsah

8 zatraceně sexy doktorů. Který z nich je nej?

Foto: archiv

Milujeme ho, ale za osobního lékaře by ho asi chtěl málokdoFoto: archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi nebudeme tak bláhoví, abychom si volili lékaře podle vzhledu. Ovšem na druhé straně – některým to sekne tak, že se jim pacientky hojí pod rukama přímo zázračně.

Článek

Lékaři mají tu výhodu, že jim šediny dodávají na vážnosti a vrásky jsou symbolem zkušeností. K bílému plášti nebo zelenému operačnímu oblečku totiž obojí až nadčasově ladí. Našli jsme pro vás osm lékařů, kteří zaujali nejen pro to, co dokázali ve svém oboru, ale i pro své charisma.

Dr. Robert Rey

Plastický chirurg, kterého zná Amerika i z reality show, ve které vylepšuje vzhled vybraných zájemců před zraky kamer. Tento lékař celebrit se stal sám populární osobností, takže ho můžete vidět i na červeném koberci při předávání Oscarů a dalších akcích, kde se to jen hemží jeho klienty.

Foto: isifa

Dr. Robert Rey – lékař, nebo spíš celebrita?Foto: isifa

Dr. Drew Pinsky

Pokud v Hollywoodu zemře znenadání nějaká celebrita, můžete si být téměř jisti, že k tomu dřív nebo později vydá psychiatr a internista doktor Drew Pinsky nějaké stanovisko. Povětšinou odhalí něco velmi šokujícího, co způsobí, že se jeho obličej pár dní ocitá na předních stránkách novin.

Foto: isifa

Drew Pinsky si udržuje figuruFoto: isifa

MUDr. Pavel Boček

Po škole pracoval na Klinice dětské onkologie FN Motol. K onkologii postupně přibral ještě pohotovostní medicínu a později estetickou a korektivní. Zajímavé je, že byl lékařem i známých celebrit, které navštívily Prahu – ošetřoval Bruce Willise, Susan Sarandon či Heidi Klum.

Foto: isifa

MUDr. Pavel Boček ošetřoval spoustu světových celebritFoto: isifa

MUDr. Roman Kufa

Původně chtěl být architektem, ale nakonec se dal na dráhu lékaře – plastického chirurga, specialisty na mikrochirurgii a chirurgii ruky. Je nadějí i pro ženy po rakovině prsu, které potřebují rekonstrukci poprsí. Jeho pacientky o něm většinou mluví i jako o velmi citlivém, no a samozřejmě okouzlujícím lékaři.

Foto: archiv

MUDr. Roman Kufa platí za jednoho z nejatraktivnějších českých lékařůFoto: archiv

MUDr. Libor Kment

Není výjimkou, že na kliniku, kde pracuje jako plastický chirurg, dofrčí na své motorce a kolem recepce projde v kožené kombinéze – dle slov pacientek, je to prý velmi sexy. Další bodíky přidejte za klukovský úsměv a charakteristicky rozčepýřený účes, ale samozřejmě i šikovnost při operacích.

Foto: Klinika Esthé

MUDr. Libor Kment s vizáží rozpustilého kluka, ale rukama zkušeného odborníkaFoto: Klinika Esthé

MUDr. Jan Měšťák

Jeho zlaté ručičky mají na svědomí pěknou řádku plastických operací. Bez ohledu na věk ho pacientky vnímají jako velmi charismatického a elegantního muže. Je živoucím důkazem toho, že šediny mužům mohou velmi slušet. Kdo ho zažil osobně, váží si i jeho velmi laskavého přístupu k pacientům.

Foto: Klinika Esthé

MUDr. Jana Měšťáka milují pacientky i pro jeho skvělý přístupFoto: Klinika Esthé

Doktor House

Neříkejte, že když se řekne doktor, nenapadne vás doktor House (hraje ho Hugh Laurie). Tohohle arogantního protivu buď okamžitě milujete, nebo ještě rychleji nenávidíte. Musí být obtížné být jeho kolegou a podřízeným, ale zase velmi výhodné být jeho pacientem. Do seznamu charismatických lékařů prostě patří.

Foto: archiv

Doktor House nejde pro urážku nikdy daleko, ale stejně je neodolatelnýFoto: archiv

Doktor Hanák

Velmi složitou osobností je také doktor Hanák ze seriálu Ordinace v růžové zahradě (hraje ho Radim Fiala). Hrdina, charakterní chlap – a za chvíli alkoholik, oválený a zanedbaný otrapa, bezcitný, až to láme srdce. Málokdo se v něm skutečně vyzná, ale hodně žen ho právě pro ty rozpory považuje za okouzlujícího.

Foto: Nova.cz

Doktor Hanák je nejcharismatičtějším lékařem seriálu Ordinace v růžové zahraděFoto: Nova.cz

Bohužel jsme mohli vybírat jen ze známých tváří – ale třeba i vy znáte lékaře, který by si zasloužil být v tomto přehledu. Napište nám o něm!

Reklama

Související témata:

Načítám