Hlavní obsah

Deníčky snadno a rychle!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Deníček má dnes již kdekdoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dříve byly deníčky navýsost osobním územím, do kterého byl cizím vstup zakázán. Dnes je tomu díky internetu jinak, máme chuť sdílet s ostatními své životy a podělit se o své každodenní zážitky.

Článek

Nevím, jak vy, ale já si deník pokoušela vést pouze jednou v životě. Ačkoliv se dodnes psaním živím, tehdy mě vedení deníku moc nezaujalo a horko těžko jsem do něj napsala pár záznamů. Pod pojmem deníček si dříve opravdu většina lidí představila zápisy pubertálních dívek, které si stěžují, že je jejich spolužák přehlíží a že je rodiče nutí si uklízet v pokoji. Situace se však díky internetu a jeho interaktivitě změnila a deníky si dnes na síti vedou tisíce lidí, sdílejí je s druhými a jsou na svá dílka pyšní.

Papír a tužka? Už nefrčí!

Nejedná se samozřejmě o deníky v podobě malých papírových notýsků, ale blogy, které si může vést naprosto jednoduše každá z nás! Zatímco dřív jste své důvěrnosti svěřovaly papíru, dnes nás zajímá, co si o našich zápiscích myslí druzí a rádi s nimi o svých názorech diskutujeme. Ostatně, stačí se podívat na www.prozeny.cz do sekce Deníčky a uvidíte, s čím vším se sobě navzájem svěřujeme. Trápení s láskou, děti, rodina a také hubnutí- ano, společně jste si vytvořily hubnoucí klub a prostřednictvím svých Deníčků se navzájem podporujete ve svém úsilí shodit pár přebytečných kilogramů.

Co potřebujete?

My, které si chceme vést deníky pro pobavení sebe a svých známých, k tomu nepotřebujeme nic nedosažitelného: počítač, připojení k internetu, a hlavně chuť a zážitky a myšlenky, které chcete pro sebe, ale i druhé zaznamenat. Takový blog je vlastně internetová stránka, vy se ale nemusíte stresovat tím, že nejste programátorky a nemluvíte řečí jedniček a nul. Jak se ostatně můžete přesvědčit na našem webu v sekci Deníčky vše je pro vás krásně připravené - stačí si pouze vymyset nějaký originální nízev a začít psát! Zápisy můžete okořenit několika pěknými fotkami. Zapisovat můžete, jak často chcete a celý deníček si můžete vést pochopitelně zcela zdarma.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedVytvořte si svůj deníček na internetu

Kdopak by se blogů bál!

Tak co, přesvědčili jsme vás a chystáte se založit si svůj první deník? Pak jistě děláte dobře - nejenže si tak budete archivovat zápisky o vašem životě, ale budete informovat i ostatní a třeba si tak najdete nové přátele! Takže hodně zdaru a pochlubte se se svými výtvory i nám!

Související témata:

Načítám