Hlavní obsah

Absolvujte institut krásy!

Reklama

Nepodceňte přípravu na letní sezonu a vylaďte formu své pleti k dokonalosti. Specialisté Asklepionu pro vás sestavili tréninkový plán.

Článek

Než začne slunce pálit, hydratujte do hloubky! Hydratační krém a sérum by měly být samozřejmě součástí pravidelné domácí péče o pleť. Do hlubokých vrstev kůže ale nepronikají. Kvalitní hloubkovou hydrataci zajistí aplikace kyseliny hyaluronové. Ta v určité hustotě umí vyplnit hlubší vrásky, rýhy i jizvičky, ale dokáže pleť i vyživit a dlouhodobě hydratovat přesně tam, kde je to potřeba. Dermatologové vyberou vždy to nejúčinnější řešení.

Skvělého efektu dosahují nanesením kyseliny hyaluronové po rozrušení pokožky rollery, aplikací injekční jehlou či kanylou, mezoterapií nebo lokálně. Novinkou v oblasti hydratace je pak Vital Injector, který je určen pro ošetření pokožky kyselinou hyaluronovou. Hydratace s ním je rychlejší a účinnější.

Hloubková hydratace je základ dokonalé pleti

Plné a svěží rty jsou sexy

Plnost rtů se již delší dobu řeší výplněmi, dnes nejčastěji na bázi kyseliny hyaluronové. Většina žen v poslední době dává před augmentací rtů přednost velmi přirozenému refreshi. Dermatolog při něm aplikuje jehlou nebo kanylkou jemnější typ materiálu, po kterém dojde k redukci drobných vrásek nad rtem, aniž se extrémně zvětší objem rtů. Chirurgové kliniky Asklepion pak přidávají lip-lifting, v Americe oblíbený zákrok, který šetrně pozvedne horní ret, lehce odhalí horní zuby a zkrátí vzdálenost od kořene nosu. Čím více stárnete, tím víc se tato vzdálenost prodlužuje a zbytečně vás dělá starší. Výplň rtů i lip-lifting vrátí obličeji mladistvý a svěží výraz.

Končí doba nepřirozeně nafouklých rtů

Jednoznačně pryč s vráskami

S hlubokými vráskami si skvěle poradí dermální výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Velké finále samozřejmě patří botulotoxinu! Ten totiž zatočí s vráskami, které vám vznikají kvůli mimice, a tedy je na ně krátký i laser. Injekce botulotoxinu dokonale vyhladí čelo, mračivku mezi obočím i vějířky smíchu kolem očí. Kromě botulotoxinu v posledních letech dermatologové doporučují také na radiofrekvenci. Nejnovější systémy eMatrix a eTwo, které používají na klinice Asklepion, prohřátím hlubokých vrstev kůže stimulují a zkracují ochablá kolagenová vlákna, což vede k okamžitému a dlouhodobému vyhlazení vrásek a zlepšení kontur obličeje. Pokožka je viditelně projasněná a mladší! Navíc se hodí i na opálenou pleť a skvěle se doplňuje s dalšími zákroky.

Pokud si přejete ještě radikálnější zásah, ptejte se na lasery.

Botulotoxin a výplně spolehlivě vyzmizíkují vrásky

Reklama

Související témata:
Institut

Načítám